ΚΙΛΙΑΝ ΕΜΠΑΠΕ

Εμπαπέ: "Έχω παίξει σε τελικό Champions League, ημιτελικό και προημιτελικό, μου λείπει να είμαι πρωταθλητής"

Ο Κιλιάν Εμπαπέ στην αναμέτρηση της Παρί με τη Λιόν
Ο Κιλιάν Εμπαπέ στην αναμέτρηση της Παρί με τη Λιόν © 2023 AURELIEN MORISSARD / AP IMAGES

Ο Κιλιάν Εμπαπέ εξομολογήθηκε ότι του λείπει πολύ ένα Champions League, ενώ αναφερόμενος στο μέλλον του διαβεβαίωσε πως έχει συμβόλαιο με την Παρί Σεν Ζερμέν.

Στα 24 του ο Κιλιάν Εμπαπέ έχει ήδη κατακτήσει με την εθνική Γαλλίας το Μουντιάλ (2018) και το Nations League (2021), έχει στεφθεί πρωταθλητής Γαλλίας πέντε φορές (τέσσερις με την Παρί και μία με τη Μονακό), έχει πανηγυρίσει δύο Κύπελλα και τρία Σούπερ Καπ.

Ωστόσο, αυτό που λείπει από τη συλλογή του σταρ των Παριζιάνων κι είναι ο διακαής πόθος του δεν είναι άλλο από το Champions League.

Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό, France 3, εξέφρασε για ακόμα μία φορά την επιθυμία του να στεφθεί πρωταθλητής Ευρώπης και ξεκαθάρισε πως έχει συμβόλαιο με την Παρί, βάζοντας "φρένο" στα σενάρια για το μέλλον του.

"Ποιο είναι το επόμενο επίπεδο; Να κερδίσω το Champions League. Έχω παίξει ήδη έναν τελικό, έναν ημιτελικό, προημιτελικά και στη φάση των "16". Μου λείπει να είμαι πρωταθλητής. Το χρειάζομαι. Ελπίζω να γίνει σύντομα. Είμαι Παριζιάνας και έχω συμβόλαιο στην Παρί", σημείωσε ο Εμπαπέ.

TAGS ΚΙΛΙΑΝ ΕΜΠΑΠΕ ΠΑΡΙ ΣΕΝ-ΖΕΡΜΕΝ ΓΑΛΛΙΑ CHAMPIONS LEAGUE ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ