ΠΑΟΚ: Πρόβλημα με Πέλκα πριν τον αγώνα με τον Ηρακλή

Μεγάλος πονοκέφαλος προέκυψε για τον Αλέσιο Λίσι, καθώς ο Δημήτρης Πέλκας έμεινε εκτός από την προπόνηση του ΠΑΟΚ την Παρασκευή, ενώ εκτός παραμένει και ο Κιρίλ Ντεσπότοφ λόγω ίωσης, ενόψει της αναμέτρησης με τον Ηρακλή (18/10, 21:00).
Συναγερμός στο στρατόπεδο του ΠΑΟΚ, λίγο πριν την αναμέτρηση της Κυριακή (18/10, 21:00) με τον Ηρακλή για την 6η αγωνιστική της Stoiximan Super League.
Πιο συγκεκριμένα, ο Δημήτρης Πέλκας δεν συμμετείχε στην προπόνηση του Δικεφάλου την Παρασκευή (16/10), λόγω του ότι είχε ενοχλήσεις στο γόνατο. Πλέον, η κατάστασή του θα αξιολογηθεί ενόψει του αγώνα με τον Γηραιό.
Εκτός από τη συμμετοχή του Έλληνα μεσοεπιθετικού, σίγουρη δεν είναι και εκείνη του Κιρίλ Ντεσπότοφ, καθώς ο Βούλγαρος ταλαιπωρείται από ίωση.
Στην προπόνηση ο Αλέσιο Λίσι, έδωσε έμφαση στις στημένες φάσεις και στην αμυντική τακτική, ενώ η επόμενη προπόνηση θα πραγματοποιηθεί στις 17:30.