ΚΙΛΙΑΝ ΕΜΠΑΠΕ

Εμπαπέ: "Δεν θα πάω στη Ρεάλ τον Γενάρη, θέλω να κερδίσω το Champions League με την Παρί"

Ο Κιλιάν Εμπαπέ πανηγυρίζει το γκολ του στην αναμέτρηση της Παρί Σεν Ζερμέν με τη Μονακό
Ο Κιλιάν Εμπαπέ πανηγυρίζει το γκολ του στην αναμέτρηση της Παρί Σεν Ζερμέν με τη Μονακό © 2021 CHRISTOPHE ENA / AP IMAGES

Ο Κιλιάν Εμπαπέ ξεκαθάρισε πως στην παρούσα φάση δεν τον απασχολεί το μέλλον του, δεν θα πάει στη Ρεάλ τον Ιανουάριο, ενώ στόχος του είναι να κατακτήσει όλους τους τίτλους φέτος με την Παρί Σεν Ζερμέν.

Τη στιγμή που τα δημοσιεύματα στην Ισπανία για τη Ρεάλ και τον Κιλιάν Εμπαπέ φουντώνουν, ο Γάλλος σταρ της Παρί Σεν Ζερμέν ξεκαθάρισε πως στην παρούσα φάση δεν σκέφτεται το μέλλον του, ενώ δεν υπάρχει καμία πιθανότητα να μετακομίσει στη Μαδρίτη τον Ιανουάριο.

Ο 23χρονος φορ μίλησε στο CNN, όσο βρισκόταν στο Ντουμπάι για την απονομή των βραβείων Globe Soccer Awards, όπου αναδείχθηκε κορυφαίος ποδοσφαιριστής στον κόσμο μέσα στο 2021 τη Δευτέρα (27/12) και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στους στόχους του με τους Παριζιάνους.

"Θα δώσω ό,τι έχω για να κερδίσω το Champions League, το πρωτάθλημα και το κύπελλο. Και για να δώσω όλη τη χαρά στους φιλάθλους, γιατί το αξίζουν. Είμαι στην Παρί, είμαι πολύ χαρούμενος και θα ολοκληρώσω τη σεζόν ως παίκτης της Παρί. Θα δώσω τα πάντα για να κερδίσω όλους τους τίτλους φέτος".

Ερωτηθείς μάλιστα, για το αν θα έπαιζε στη Ρεάλ την επόμενη σεζόν, ο Εμπαπέ τόνισε πως το μόνο πράγμα που έχει στο μυαλό του "είναι να κερδίσει τη Ρεάλ τον Φεβρουάριο και τον Μάρτιο", ενώ ξεκαθάρισε: "Όχι, δεν θα πάω στη Ρεάλ τον Ιανουάριο. Τον Ιανουάριο δεν γίνεται".

TAGS ΚΙΛΙΑΝ ΕΜΠΑΠΕ ΠΑΡΙ ΣΕΝ-ΖΕΡΜΕΝ ΓΑΛΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ LIGUE 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ