ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Κιλιάν Εμπαπέ καλύτερος παίκτης της χρονιάς στα Globe Soccer Awards

Ο Κιλιάν Εμπαπέ πανηγυρίζει αφού σκόραρε στο ματς της Παρί Σεν Ζερμέν με την Μονακό
Ο Κιλιάν Εμπαπέ πανηγυρίζει γκολ του στο ματς της Παρί Σεν Ζερμέν με την Μονακό © 2021 CHRISTOPHE ENA / AP IMAGES

Ο Κιλιάν κατέκτησε το βραβείο για τον κορυφαίο ποδοσφαιριστή στον κόσμο μέσα στο 2021 στο πλαίσιο των Globe Soccer Awards που δόθηκαν το απόγευμα της Δευτέρας στο Ντουμπάι.

Ούτε Μέσι, ούτε Ρονάλντο, ούτε Λεβαντόβσκι. Ο τίτλος για τον κορυφαίο παίκτη της χρονιάς για το 2021 δόθηκε μέσω των Globe Soccer Awards στον Κιλιάν Εμπαπέ, με τον Γάλλο σούπερ σταρ της Παρί Σεν Ζερμέν να κερδίζει τους τρεις παραπάνω παίκτες, όπως επίσης και τους Μπενζεμά και Σαλάχ που ήταν υποψήφιοι για το συγκεκριμένο βραβείο.

"Είναι μεγάλη ευχαρίστηση να είμαι στο Ντουμπάι, εύχομαι καλή χρονιά σε όλους. Είναι μεγάλη ευχαρίστηση να βλέπω τεράστιους παίκτες, θρύλους να είναι εδώ.

Είναι σπουδαίο κατόρθωμα για μένα, ευχαριστώ την Παρί που πιστεύει σε μένα, στην εθνική Γαλλίας, σε όλους τους ανθρώπους που δουλεύουν μαζί μου, στην οικογένειά μου που είναι πάντα μαζί μου.

Είναι μεγάλο κίνητρο να δουλεύω για να κατακτώ τίτλους, ομαδικούς και ατομικούς, Θέλω να γράψω ιστορία στο ποδόσφαιρο και αν θέλεις να γίνεις ένα τέτοιος παίκτης πρέπει να δουλεύεις κάθε μέρα", δήλωσε χαρακτηριστικά ο Εμπαπέ μετά την βράβευσή του.

Πάντως, ο Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι δεν έμεινε με άδεια χέρια αφού από την πλευρά του πήρε το βραβείο για τον παίκτη της χρονιάς, όπως ψηφίστηκε από τους φιλάθλους που ψήφισαν μέσω της πλατφόρμας κοινωνικής δικτύωσης Tik Tok.

Όσον αφορά στις γυναίκες, τον τίτλο της κορυφαίας παίκτριας στον κόσμο για το 2021 κατέκτησε η Αλέξια Πουτέλας, που σάρωσε όλους τους τίτλους με την ομάδα της, την Μπαρτσελόνα, μέσα στη χρονιά που φεύγει, σε Ισπανία και Ευρώπη.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΚΡΙΣΤΙΑΝΟ ΡΟΝΑΛΝΤΟ ΡΟΜΠΕΡΤ ΛΕΒΑΝΤΟΒΣΚΙ ΛΙΟΝΕΛ ΜΕΣΙ ΚΙΛΙΑΝ ΕΜΠΑΠΕ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ