Στη Διαύγεια η απόφαση για το VAR

Η In Digital και τυπικά η εταιρία η οποία θα αναλάβει τη χρήση του Video Assistant Referee στην Ελλάδα αφού η απόφαση του ΕΔΕΤ ανέβηκε στη Διαύγεια.

Όπως σας έχουμε αναφέρει από το πρωί της Παρασκευής (23/11) ο ΕΔΕΤ συνεδρίασε την Πέμπτη (22/11) και αποφάσισε την αποδοχή του φακέλου της In Digital για την χρήση του Video Assistant Referee στην Ελλάδα.

Το Εθνικό Δίκτυο Έρευνας και Τεχνολογίας εξέτασε τους φακέλους που είχαν κατατεθεί για το διαγωνισμό και ενέκρινε εκείνον του αντιπρόσωπος της ισπανικής Μedia Pro.

Αντίθετα αποφάσισε να απορρίψει εκείνον της ONEX, αντιπροσώπου της ιαπωνικής Hawkeye, του ομίλου της SONY. Πλέον αυτό που απομένει είναι η κατακύρωση της προσφοράς της κοινοπραξίας Medialuso – Indigital και στη συνέχεια η πρόταση θα πρέπει να περάσει από το ελεγκτικό συνέδριο.

Δείτε το έγγραφο της σχετικής απόφασης.

Photo credits: AP Photo/Dmitri Lovetsky

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

Όταν συνέλαβαν τον Μανώλη Αγγελόπουλο να παίζει μπαρμπούτι

"Τι κάναμε δηλαδής; Ζάρια παίζαμε. Τι θέλατε να παίζουμε; Μπριτς και κουμ-καν";

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΝΒΑ ΣΕ 24 ΛΕΠΤΑ

Στη σκιά του Ντουράντ και του Ντέιβις

Ο σοβαρός τραυματισμός του Ντουράντ, η επερχόμενη ανταλλαγή του Ντέιβις, η σύνταξη του Πάρκερ κι ο Μεσίνα που γύρισε στην Ευρώπη. Χάρης Σταύρου και Δημήτρης Σκούρτας συζητούν τις εξελίξεις στο I Pod This Game.