ΕΛΛΑΔΑ

Λευτέρης Αυγενάκης το φαβορί για Υφυπουργός Αθλητισμού

Τελευταία ημέρα συζήτησης και ψήφιση,σήμερα στην ολομέλεια της βουλής,για τον προυπολογισμό του 2019, Τρίτη 18 δεκεμβρίου 2018 (EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ)
Τελευταία ημέρα συζήτησης και ψήφιση,σήμερα στην ολομέλεια της βουλής,για τον προυπολογισμό του 2019, Τρίτη 18 δεκεμβρίου 2018 (EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ) EUROKINISSI

Ο 47χρονος βουλευτής Ηρακλείου, Λευτέρης Αυγενάκης, είναι σύμφωνα με πληροφορίες το φαβορί για να είναι ο νέος Υφυπουργός Αθλητισμού.

Πρώτος στην κούρσα για τη θέση του υφυπουργού Αθλητισμού έτσι όπως θ' ανακοινωθεί από τον κυβερνητικό εκπρόσωπο εντός της Δευτέρας (8/7) είναι σύμφωνα με πληροφορίες ο Λευτέρης Αυγενάκης.

Ο 47χρονος βουλευτής Ηρακλείου είναι ο εκλεκτός του Πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη για να το συγκεκριμένο Υπουργείο. Γεννήθηκε στις 18 Ιουλίου του 1972, σπούδασε Τοπογράφος Mηχανικός στο ΤΕΙ Αθηνών, παρακολούθησε πρόγραμμα μετεκπαίδευσης στη Διαχείριση και Τεχνολογία Περιβάλλοντος και είναι κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου στην Παγκόσμια Πολιτική Οικονομία και τις Διεθνείς Σχέσεις του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου.

Έχει εργαστεί ως εργοδηγός δημοσίων έργων και τραπεζικό στέλεχος στην Παγκρήτια Συνεταιριστική Τράπεζα. Το Μάρτιο του 2001 ίδρυσε την εταιρεία ¨"Επιχειρείν Ε.Ε., Σύμβουλοι Επιχειρήσεων και Τεχνικών Μελετών" με έδρα το Ηράκλειο την οποία διατηρεί μέχρι και σήμερα.

Το Μάρτιο του 2004 πολιτεύτηκε για πρώτη φορά στο νομό Ηρακλείου με την Νέα Δημοκρατία, στη θέση του Γραμματέα Πολιτικής Επιτροπής της οποίας βρίσκεται από το 2016.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ