ΕΛΛΑΔΑ

Γενικός ξεσηκωμός στην Κρήτη για τον μικρό Άστριτ του Εργοτέλη που δίνει μάχη ζωής!

Γενικός ξεσηκωμός στην Κρήτη για τον μικρό Άστριτ του Εργοτέλη που δίνει μάχη ζωής!

Ο 13χρονος ποδοσφαιριστής της Ακαδημίας του Εργοτέλη έχει άμεση ανάγκη από αίμα και άπαντες στην Κρήτη κάνουν έκκληση για βοήθεια, προκειμένου να ξεπεράσει σοβαρό πρόβλημα υγείας.

Πρόκειται για τον Άστριτ Μάρκοβ, έναν 13χρονο -πρόσφυγα- ποδοσφαιριστή της Ακαδημίας του Εργοτέλη. Εξαιτίας μίας σοβαρής αιματολογικής νόσου, νοσηλεύεται στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας Παίδων του ΠΑΓΝΗ και η ανάγκη από αίμα και αιμοπετάλια είναι μεγάλη.

Στην Κρήτη επικρατεί γενικός ξεσηκωμός, ώστε να υπάρξει άμεση βοήθεια προς τον μικρό στη μεγάλη μάχη που δίνει για να επιστρέψει δυνατός και υγιής στα γήπεδα. Έτσι, εκτός από τον Εργοτέλη που κοινοποίησε το θέμα στον λογαριασμό του στο Facebook, στην ίδια κίνηση προχώρησε και ο ΟΦΗ δίνοντας πληροφορίες για το πώς μπορεί κάποιος να σταθεί πλάι στον μικρό Άστριτ.

Μάλιστα, πολλοί ποδοσφαιριστές, υπάλληλοι και διοικητικά μέλη των Ασπρόμαυρων θέλουν να αποτελέσουν το έμπρακτο παράδειγμα και θα μεταβούν στο ΠΑΓΝΗ, για να δώσουν αίμα.

Όποιος θέλει να βοηθήσει, μπορεί να καλέσει στα γραφεία του Γ.Σ. Εργοτέλη στο τηλέφωνο 2810222246, προκειμένου να μάθει περισσότερες λεπτομέρειες γι' αυτό το πολύ σοβαρό ζήτημα.

TAGS ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ