ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Σίρχαουζ: "Θα ήταν μια ενδιαφέρουσα προοπτική η Εθνική Ελλάδας"

Σίρχαουζ: "Θα ήταν μια ενδιαφέρουσα προοπτική η Εθνική Ελλάδας"

Ο 21χρονος Κάι Σιρχάουζ ο οποίος είναι γιος του Κορνίλιους Σιρχάουζ, πρώην προέδρου της ΑΕΚ, υποστήριξε πως θα τον ενδιέφερε η προοπτική να αγωνιστεί στην Εθνική Ελλάδας.

Την Τρίτη το απόγευμα υπήρξε μια δήλωση του ομοσπονδιακού τεχνικού της Ελλάδας, Τζον Φαν Σιπ, πως παρακολουθεί τον Κάι Σιρχάουζ ο οποίος αγωνίζεται ως σέντεφ φορ στην Γκρόνιγκεν ως δανεικός από τον Άγιαξ.

Ο 21χρονος Ολλανδός επιθετικός θα μπορούσε να αγωνιστεί στην Εθνική Ελλάδας καθώς έχει γεννηθεί στη χώρα μας το 1998 όταν ο πατέρας του, Κορνήλιος Σιρχάουζ, ήταν πρόεδρος της ΑΕΚ ως συνδετικός κρίκος της ENIC.

Ο Φαν Σιπ υποστήριξε στις τηλεοπτικές του δηλώσεις πως ο Κάι Σιρχάουζ είναι ένας από τους παίκτες που παρακολουθεί ενόψει των επόμενων κλήσεων καθώς θα μπορούσε να παίξει στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα εξαιτίας αυτής της ιδιαιτερότητας με τον τόπο γέννησης του.

Την επόμενη ήταν η σειρά του επιθετικού της Γκρόνιγκεν να μιλήσει σε ΜΜΕ της Ολλανδίας λέγοντας: "Άκουσα τα όσα δήλωσε ο Τζον Φαν Σιπ και σίγουρα είναι τιμητικό. Είναι ωραίο να ακούς πως ένας καλός προπονητής σε παρακολουθεί. Παρ’ όλα αυτά, για την ώρα τουλάχιστον δεν έχουμε μιλήσει. Πρέπει να περιμένουμε και να δούμε αν θα γίνει πιο συγκεκριμένο το ενδιαφέρον".

Και συμπλήρωσε: "Αισθάνομαι Ολλανδός αλλά ίσως να είναι μία ενδιαφέρουσα προοπτική αν δεν είμαι στα πλάνα της πρώτης ομάδας. Ίσως αυτός είναι ένας τρόπος να παίξω σε μία μεγάλη διοργάνωση. Αυτά είναι πράγματα που πρέπει να ζυγίσεις. Σίγουρα αισθάνομαι περήφανος για το ότι αγωνίζομαι στις μικρές ομάδες της Ολλανδίας, δουλεύουμε πολύ όμορφα και εκεί".

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ