Γραμμένος: «Το Παγκρήτιο θα είναι η νέα έδρα της Εθνικής για τα επόμενα 4 χρόνια»

Το Παγκρήτιο Στάδιο θα είναι η νέα έδρα της εθνικής Ελλάδας για τα επόμενα τέσσερα χρόνια, σύμφωνα με σημερινή δήλωση του προέδρου της ΕΠΟ, Βαγγέλη Γραμμένου.

Με κάθε επισημότητα πλέον η νέα έδρα της Εθνικής ομάδας είναι το Παγκρήτιο! Το επιβεβαίωσε ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Βαγγέλης Γραμμένος, εξερχόμενος από τη συνάντησή του με τους τοπικούς φορείς του Ηρακλείου και την ΕΠΣ του νομού.

«Το Παγκρήτιο θα είναι η νέα έδρα για τα επόμενα 4 χρόνια και είμαστε όλοι χαρούμενοι για αυτό. Το Στάδιο θα φορέσει τα γιορτινά του για το πρώτο επίσημο ματς τον προσεχή Ιούνιο», ανακοίνωσε ο Βαγγέλης Γραμμένος.

Τα πρώτα ματς της Εθνικής στο Παγκρήτιο θα είναι αυτά με Ιταλία (8/6) και Αρμενία (11/6) για την 3η και 4η αγωνιστική των προκριματικών του Euro 2020.

Υπενθυμίζεται ότι πριν από περίπου έναν χρόνο είχε ληφθεί η απόφαση "μετακόμισης" της Εθνικής Ελλάδας από το "Γ. Καραϊσκάκης" στο ΟΑΚΑ, το οποίο προφανώς δεν... ευδοκίμησε ως έδρα του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος...

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

Γιατί οι ευρωβουλευτές παίρνουν 6.824,85 ευρώ (καθαρά)

Όλοι ξέρουμε τα προνόνομια των εκπροσώπων μας στην Ευρωβουλή. Καλό να είναι πριν ψηφίσουμε να έχουμε μια εικόνα και για τα καθήκοντά τους.

Ντοκουμέντο: Όταν ο Ανδρέας έκανε νόμιμες τις εκτρώσεις το 1986

"Γιατί δεν νομιμοποιεί η κυβέρνηση και τις κλοπές και τους βιασμούς και τα ναρκωτικά";

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ