ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Κάλεσε Φετφατζίδη - Λαμπρόπουλο στην Εθνική ο Σκίμπε

SUPERLEAGUE / ΟΣΦΠ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ / EUROKINISSI)
Φετφατζίδης EUROKINISSI

Τους Γιάννη Φετφατζίδη και Βασίλη Λαμπρόπουλο κάλεσε στην Εθνική ο Μίχαελ Σκίμπε, μετά τους τραυματισμούς των Βασίλη Τοροσίδη και Μάριου Οικονόμου. Αμφίβολοι οι Χριστοδουλόπουλος και Μάνταλος.

Νέα πρόσωπα στην Εθνική Ελλάδας ενόψει των δύο αγώνων με Ουγγαρία (12/10, 21.45) και Φινλανδία (15/10, 21.45). Ο Μίχαελ Σκίμπε κάλεσε στην αποστολή του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος τους Γιάννη Φετφατζίδη και Βασίλη Λαμπρόπουλο, καθώς οι Μάριος Οικονόμου και Βασίλης Τοροσίδης τέθηκαν νοκ άουτ λόγω τραυματισμών.

Η κλήση του Φετφατζίδη στην Εθνική έρχεται λίγες μόνο ώρες μετά την απίθανη χαμένη του ευκαιρία στο 94' του ντέρμπι ΑΕΚ - Ολυμπιακός, καθώς αστόχησε από θέση βολής και θα μπορούσε να δώσει τη νίκη στους ερυθρόλευκους με 2-1 ( 1-1 το αποτέλεσμα). Τελευταία φορά που είχε αγωνιστεί με τη γαλανόλευκη ο "Φέτφα", ήταν στις 07/09/15, σε αγώνα απέναντι στη Ρουμανία για τα προκριματικά του Euro 2016. Δηλαδή τρία χρόνια μετά.

Τα προβλήματα για τον ομοσπονδιακό τεχνικό, από εκεί και πέρα, δεν σταματούν στον στόπερ της ΑΕΚ και τον ακραίο μπακ του Ολυμπιακού. Ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος αντιμετωπίζει ενοχλήσεις στη μέση, ο Πέτρος Μάνταλος στο γόνατο (δεν ήταν στην αποστολή του ντέρμπι της Κυριακής) και ενδέχεται αμφότεροι να μείνουν εκτός αποστολής.

Τη Δευτέρα (8/10), ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Μανωλάς, ενώ δεν μετείχαν στην προπόνηση οι Μήτρογλου, Τζαβέλλας και Παπασταθόπουλος.

Η Ελλάδα είναι στον 2ο όμιλο του League C και μετά από δύο αγώνες έχει τρεις βαθμούς, μία νίκη (0-1 την Εσθονία) και μία ήττα (2-1 από την Ουγγαρία).

Photo credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ