ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Φαν Σιπ: "Παίξαμε ωραίο ποδόσφαιρο"

NATIONS LEAGUE / ÓËÏÂÅÍÉÁ - ÅËËÁÄÁ  (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: EUROKINISSI)
NATIONS LEAGUE / ÓËÏÂÅÍÉÁ - ÅËËÁÄÁ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο ομοσπονδιακός προπονητής της Εθνικής Ελλάδας, Τζον Φαν Σιπ, εξέφρασε την ικανοποίηση μετά το 0-0 στη Σλοβενία, υποστηρίζοντας ότι οι διεθνείς απέδωσαν ωραίο ποδόσφαιρο στο ματς της Λιουμπλιάνα.

Η Εθνική έμεινε στη λευκή (0-0) ισοπαλία σε ένα μέτριο παιχνίδι εκτός έδρας με τη Σλοβενία, επέκτεινε το αήττητο σερί της στα τέσσερα ματς και πλέον κοιτάζει τον κυριακάτικο αγώνα στο Κόσσοβο για την 2η αγωνιστική του Nations League.

Ο ομοσπονδιακός προπονητής, Τζον Φαν Σιπ, εξέφρασε την ικανοποίησή του και υποστήριξε ότι η Εθνική έπαιξε ωραίο ποδόσφαιρο στο ματς που διεξήχθη στη Λιουμπλιάνα. Αναλυτικά:

"Θέλω να συγχαρώ την ομάδα γιατί μετά από δέκα μήνες κάναμε καλή προσπάθεια, ας μην ξεχνάμε ότι είχαμε μόνο τρεις μέρες. Είχαμε ευκαιρίες, δεν καταφέραμε να σκοράρουμε.

Είμαι ικανοποιημένος από τα παιδιά γιατί παίξαμε καλό, ωραίο ποδόσφαιρο. Δεν έχουμε επηρεαστεί από τον ιό, στον αγωνιστικό χώρο η ομάδα δεν σκόραρε, αλλά κάναμε ευκαιρίες. Ας μην ξεχνάμε και τον γκολκίπερ που έχουν οι Σλοβένοι, δημιουργήσαμε καλές ευκαιρίες και αυτό κρατάμε.

Πάντα θέλεις να κερδίζεις, αυτός είναι ο στόχος. Ήμασταν η πιο δυνατή ομάδα. Πρέπει να παιδιά να χτίσουν πάνω σε αυτό. Θέλω α εδραιωθεί η φιλοσοφία μου, δηλαδή τα παιδιά να απολαμβάνουν το ποδόσφαιρο", υποστήριξε ο Ολλανδός προπονητής.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Καμία Σλοβενία, καμία φαντασία
Εθνική Ελλάδας: Η βαθμολογία στον όμιλο της γαλανόλευκης
Σλοβενία - Ελλάδα 0-0: Μόνο κέρδος η συνέχιση του αήττητου σερί

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ