ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Εθνική Ελλάδος: Ο Φαν'τ Σιπ που είναι σε πρώτο πλάνο, ο Ντολ και ο Μάγκατ

Εθνική Ελλάδος: Ο Φαν'τ Σιπ που είναι σε πρώτο πλάνο, ο Ντολ και ο Μάγκατ

Οι συζητήσεις των ανθρώπων της ΕΠΟ με τους διαδόχους του Άγγελου Αναστασιάδη συνεχίζονται με τον Ολλανδό, Τζον Φαν'τ Σιπ, να είναι σε πρώτο πλάνο και τον Ντολ να παραμένει στο κάδρο την ώρα που προτάθηκε, εκ νέου, και ο Μάγκατ.

Σε γρίφο για δυνατούς λύτες έχει εξελιχθεί η αναζήτηση του διαδόχου του Άγγελου Αναστασιάδη στον πάγκο της Εθνικής Ελλάδος και το μοναδικό δεδομένο που προκύπτει από τις έως τώρα επαφές των ανθρώπων της ΕΠΟ είναι πως αυτός θα είναι ξένος και δη από τη δυτική Ευρώπη.

Το όνομα του Ολλανδού, Τζον Φαν'τ Σιπ, είναι σε πρώτο πλάνο ενώ τις τελευταίες ώρες και μετά από νέες συζητήσεις που είχε με τους ανθρώπους της ΕΠΟ φάνηκε να κερδίζει έξτρα πόντους λόγω του επιτελείου του και του πλάνου που έχει ώστε να φτιάξει και τις υποδομές των τμημάτων της Εθνικής Ελλάδος.

Φυσικά από την ΕΠΟ έχουν κάνει ήδη συζητήσεις με τον Γερμανό, Τόμας Ντολ, για τον οποίο πρώτα διαβάσατε στο Sport24.gr ενώ στο τραπέζι τις τελευταίες ώρες έπεσε εκ νέου το όνομα του επίσης Γερμανού, Φέλιξ Μάγκατ, ο οποίος προτάθηκε στους ανθρώπους της ΕΠΟ.

Ο Μάγκατ είχε προταθεί και όταν είχε λυθεί το συμβόλαιο του Μίκαελ Σκίμπε αλλά η υπόθεση δεν είχε προχωρήσει. Βέβαια και τώρα υπάρχουν δεδομένες δυσκολίες που έχουν να κάνουν με το οικονομικό σκέλος της συμφωνίας με τον Μάγκατ.

Τη δεδομένη στιγμή ο Τζον Φαν'τ Σιπ έχει τον πρώτο λόγο χωρίς όμως ακόμα να έχει επέλθει συμφωνία και όλα θα κριθούν τις επόμενες μέρες ενώ δεδομένα το όνομα του Τόμας Ντολ εξετάζεται με αρκετές πιθανότητες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ