ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Εθνική Ελλάδας: Αγώνας δρόμου για Δώνη

Εθνική Ελλάδας: Αγώνας δρόμου για Δώνη

Ο Τάσος Δώνης δεν προπονήθηκε για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα λόγω ενοχλήσεων στη γάμπα και στην τελευταία προπόνηση θα δοκιμάσει να λάβει μέρος, προκειμένου να ξέρει αν τον υπολογίζει ο Άγγελος Αναστασιάδης.

Ο Τάσος Δώνης πονοκεφαλιάζει τον Άγγελο Αναστασιάδη ενόψει του σαββατιάτικου (8/6, 21:45) αγώνα με την Ιταλία στο ΟΑΚΑ για την 3η αγωνιστική των προκριματικών του Euro 2020. O μεσοεπιθετικός της Στουτγκάρδης, για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα δεν προπονήθηκε λόγω ενοχλήσεων στη γάμπα και κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει.

Στην αυριανή (7/6) τελευταία προπόνηση της Εθνικής μας θα δοκιμάσει να προπονηθεί μαζί με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του, ώστε να ξέρει αν τον υπολογίζει ο ομοσπονδιακός προπονητής. Ο Δώνης προοριζόταν για το βασικό σχήμα, αλλά ακόμα και αν δηλώσει ετοιμοπόλεμος, δεν είναι εύκολα να βρεθεί στην ενδεκάδα, έχοντας χάσει δυο προπονήσεις στον Άγιο Κοσμά.

Από εκεί και πέρα, ο Αναστασιάδης πλην του Δώνη δεν αντιμετωπίζει κάποιο άλλο πρόβλημα και καταστρώνει τα πλάνα του για τον αγώνα με την ομάδα του Ρομπέρτο Μαντσίνι. Η τελευταία προπόνηση θα γίνει στο ΟΑΚΑ (19:30) λίγο μετά τη συνέντευξη Τύπου. Εκεί θα δείξει αρκετά παραπάνω πράγματα ο προπονητής αναφορικά με το αρχικό σχήμα που θα παρατάξει.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ