ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Αγωνία για τη μαγνητική του Παπασταθόπουλου

Dortmund's Sokratis leaves the pitch after the Champions League Group H soccer match between APOEL Nicosia and Borussia Dortmund at GSP stadium, in Nicosia, Cyprus, on Tuesday, Oct. 17, 2017. (AP Photo/Petros Karadjias)
Dortmund's Sokratis leaves the pitch after the Champions League Group H soccer match between APOEL Nicosia and Borussia Dortmund at GSP stadium, in Nicosia, Cyprus, on Tuesday, Oct. 17, 2017. (AP Photo/Petros Karadjias) AP PHOTO/PETROS KARADJIAS

Στην Εθνική περιμένουν την μαγνητική του Σωκράτη Παπασταθόπουλου, ώστε να δει ο Μίχαελ Σκίμπε αν θα τον υπολογίζει για τα ματς με την Κροατία, με τις πρώτες ενδείξεις να είναι θετικές. Αγωνία στις τάξεις της γαλανόλευκης.

Μετ εμποδίων ο Μίχαελ Σκίμπε καταστρώνει τα πλάνα του για τους αγώνες μπαράζ με την Κροατία. Από τη μια οι τραυματισμοί (Μάνταλος, Δώνης), από την άλλη η απουσία-σοκ του Μανωλά λόγω μη τήρησης του Fair Play με την Κύπρο, για να έρθει και το χτύπημα του Παπασταθόπουλου στο ντέρμπι της Ντόρτμουντ με την Μπάγερν στο 42ο λεπτό να του προσθέσει μια ακόμη αγωνία.

Ο διεθνής στόπερ έγινε αλλαγή και ο ομοσπονδιακός προπονητής είναι δεδομένο ότι "μούδιασε" στο νέο ότι μπορεί να μην τον έχει στην διάθεσή του για τα δυο ματς που θα δώσει η Εθνική στο δρόμο για το Παγκόσμιο Κύπελλο της Ρωσίας (9 και 12 Νοεμβρίου). Εντούτοις, τα πρώτα νέα δείχνουν να είναι καλά για τον Έλληνα αμυντικό, όμως άπαντες θα περιμένουν τα αποτελέσματα της μαγνητικής του.

Ο γιατρός της Εθνικής, ο κ. Γκοδόλιας, ενημερώνεται για τις εξελίξεις, αφού είναι στην Γερμανία λόγω υποχρεώσεών του, με τον Σωκράτη να έχει σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις ένα χτύπημα στο μηρό και ενοχλήσεις στην ποδοκνημική. Στην Εθνική υποστηρίζουν πως και ελαφρύ διάστρεμμα να είναι, αντιμετωπίζεται και πως θα δοθεί μάχη με το χρόνο για να προλάβει να παίξει. Ο ίδιος είναι δεδομένο πως θα κάνει τα πάντα για να δώσει το παρών και να βοηθήσει το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα.

Άπαντες περιμένουν τα αποτελέσματα της μαγνητικής, ο παίκτης αναμένεται σήμερα το βράδυ στην Ελλάδα, θα τον δουν και οι γιατροί της Εθνικής αύριο (6/11) και από 'κει και πέρα θα παρθούν οι αποφάσεις. Υπάρχει συγκρατημένη αισιοδοξία πάντως ότι θα παίξει. Εν αναμονή των εξετάσεων, λοιπόν. Ο Σκίμπε κάθεται σε αναμμένα κάρβουνα...

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ