STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Τι να περιμένουμε στην 19η αγωνιστική της Super League

SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ÁÅÊ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM)
SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ÁÅÊ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Οκτώ αναμετρήσεις, ανάμεσα σε αυτές και ένα ντέρμπι "Δικεφάλων" και σερί (θετικά ή αρνητικά) που είτε θα συνεχιστούν είτε θα "σπάσουν". Το preview της 19ης αγωνιστικής.

Η δράση στη Super League συνεχίζεται με την 19η αγωνιστική. Από το πρόγραμμα ξεχωρίζει το ντέρμπι ΑΕΚ - ΠΑΟΚ που θα διεξαχθεί την Κυριακή (3/2) στο ΟΑΚΑ.

Μετά το 2-0 στο ματς του πρώτου γύρου στην Τούμπα, οι δύο "Δικέφαλοι" κοντράρονται ξανά, με τους "ασπρόμαυρους" να βρίσκονται στο +8 από τον δεύτερο Ολυμπιακό και στο +14 από την τρίτη ΑΕΚ στη βαθμολογία του πρωταθλήματος.

Λίγο πριν από την σέντρα στην 19η αγωνιστική της Super League, το Sport24.gr παρουσιάζει το preview των αναμετρήσεων του Σαββατοκύριακου, μέσα από μερικά πολύ ενδιαφέροντα σερί, θετικά ή αρνητικά, που είτε θα συνεχιστούν, είτε θα "σπάσουν".

Αναλυτικά:

ΑΕΚ - ΠΑΟΚ (3/2, 19:30)

Στο ΟΑΚΑ διεξάγεται το ντέρμπι της 19ης αγωνιστικής, με την ΑΕΚ να υποδέχεται τον ΠΑΟΚ. Η ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη τρέχει ένα εντυπωσιακό αήττητο σερί 7 αγώνων, με 6 νίκες και μία ισοπαλία, διάστημα στο οποίο έχει σημειώσει 14 γκολ, χωρίς να δεχθεί κανένα! Παράλληλα, ο Αργεντινός επιθετικός της, Πόνσε, στα τελευταία 4 παιχνίδια έχει σημειώσει 5 γκολ και θέλει να δώσει συνέχεια και στο προσωπικό του σερί. Από την άλλη, o ΠΑΟΚ μετρά συνολικά 23 αγωνιστικές (φέτος και πέρυσι) χωρίς ήττα στη Super League. Η τελευταία ήττα του "Δικεφάλου" του Βορρά ήταν στο επεισοδιακό ματς κόντρα στην ΑΕΚ τον Μάρτιο του 2018, το οποίο οι πρωταθλητές Ελλάδας είχαν κερδίσει στα χαρτιά.

* Θυμίζεται ότι το μεγαλύτερο σερί χωρίς ήττα ανήκει στον Ολυμπιακό με 58 ματς (Οκτώβριος 1972 - Απρίλιος 1974)

ΛΑΜΙΑ - ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (2/2, 19:00)

H Λαμία επικράτησε 2-1 του Απόλλωνα Σμύρνης την προηγούμενη αγωνιστική και έκανε αποφασιστικό βήμα για την αποφυγή του υποβιβασμού, ακόμα και του αγώνα μπαράζ με την 2η ομάδα της Football League. Aυτή ήταν η 3η σερί νίκη για την ομάδα του Μάκη Χάβου, κάτι που επιτυγχάνει για πρώτη φορά από τότε που κέρδισε την άνοδό της στην Super League. Πλέον καλείται να δώσει συνέχεια στο νικηφόρο σερί, καθώς υποδέχεται εντός έδρας τον Παναιτωλικό, ο οποίος προέρχεται από σερί αρνητικών αποτελεσμάτων μέσα στο 2019 (δύο ήττες και δύο ισοπαλίες).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (2/2, 19:30)

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Πανιώνιο και φιλοδοξεί να δώσει συνέχεια στο νικηφόρο σερί, που θα τον διατηρήσει στην 2η θέση της βαθμολογίας. Οι ερυθρόλευκοι προέρχονται από 5 διαδοχικές νίκες, όπου έχουν σημειώσει 14 γκολ και έχουν δεχθεί μόλις ένα! Τελευταία τους βαθμολογική απώλεια το 1-1 με την Ξάνθη στις 9 Δεκεμβρίου. Από την άλλη, ο Πανιώνιος με το 1-0 επί του Αστέρα, έβαλε τέλος στο αρνητικό σερί των 6 αγώνων χωρίς επιτυχία (4 ήττες και 2 ισοπαλίες).

ΟΦΗ - ΞΑΝΘΗ (3/2, 15:00)

Στο πρώτο - χρονικά - ματς της Κυριακής, ΟΦΗ και Ξάνθη κοντράρονται στο "Γεντί Κουλέ". Οι γηπεδούχοι έχουν στόχο την επιστροφή στις νίκες μετά από δύο σερί παιχνίδια χωρίς "τρίποντο", όπως ακριβώς και η Ξάνθη που προέρχεται από την ήττα από τον Άρη στην έδρα της και την ισοπαλία με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο.

* Χόρχε Κασάδο και Ζίβκο Ζίβκοβιτς είναι οι δύο παίκτες της Ξάνθης που έχουν παίξει σερί σε όλα τα ματς του πρωταθλήματος από την 1η αγωνιστική μέχρι και την 18η, χωρίς να έχουν χάσει λεπτό.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (3/2, 16:00)

Τέλος στα αρνητικά σερί θέλουν να βάλουν Απόλλων και Αστέρας Τρίπολης, με τους Αρκάδες να καίγονται για τη νίκη. Η "Ελαφρά Ταξιαρχία" είναι κολλημένη στην τελευταία θέση της βαθμολογίας, έχοντας κερδίσει μόνο την Ξάνθη μετά από 18 αγωνιστικές! Ο Αστέρας μετράει ένα σερί τεσσάρων αγώνων, όπου δεν έχει σκοράρει, με αποτέλεσμα να υποχρεωθεί σε ισάριθμες ήττες από ΠΑΟΚ, ΑΕΚ, Ολυμπιακό και Πανιώνιο. Τελευταία φορά που βρήκε δίχτυα, ήταν στις 15 Δεκεμβρίου, στη νίκη 2-1 επί του ΟΦΗ.

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (3/2, 17:15)

Σημαντικό παιχνίδι γίνεται στη Λιβαδειά, όπου η τοπική ομάδα υποδέχεται τον Παναθηναϊκό. Οι Βοιωτοί, οι οποίοι προέρχονται από ήττα (0-1 από την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ), έχουν κερδίσει μόνο τον Αρη στις τελευταίες 8 αγωνιστικές! Αντίθετα, το τριφύλλι νίκησε 1-0 στο Αγρίνιο τον Παναιτωλικό, βάζοντας τέλος στο αρνητικό σερί τριών αγώνων με δύο ισοπαλίες και μία ήττα.

ΑΕΛ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (3/2, 17:15)

Μετά από πέντε σερί παιχνίδια στα οποία αγνοεί τη νίκη, ο Ατρόμητος ταξιδεύει στη Λάρισα, όπου φιλοξενείται από την ΑΕΛ και ψάχνει το "τρίποντο" μετά από καιρό. Από την άλλη πλευρά, οι γηπεδούχοι, μετά τη "βαριά" ήττα από τον Ολυμπιακό στο "Γ. Καραϊσκάκης" με 4-0 θέλουν να βάλουν τέλος στο δικό τους σερί των τριών παιχνιδιών χωρίς νίκη. Μένει να δούμε ποια από τις δύο ομάδες θα τα καταφέρει.

ΑΡΗΣ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (3/2, 19:00)

Μετά από δύο σερί παιχνίδια χωρίς νίκη, ο Άρης επέστρεψε στα θετικά αποτελέσματα με "διπλό" στην έδρα της Ξάνθης (0-1). Την Κυριακή, υποδέχεται στο "Κλεάνθης Βικελίδης" τον ΠΑΣ Γιάννινα, ο οποίος προέρχεται από την εκτός έδρα ήττα από τον ΠΑΟΚ που συνεχίζει αήττητος την πορεία του προς την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Σερί και στο Stoiximan.gr για 100.000 € κάθε μήνα!

Είδαμε παραπάνω τα σερί της 19ης αγωνιστικής που έχουν ξεχωριστό ενδιαφέρον. Ήδη όμως ξεκίνησε και ένα Seri το οποίο δίνει την ευκαιρία σε όποιον κάνει το απόλυτο σερί να κερδίσει κάθε μήνα 100.000€! Ο λόγος για το παιχνίδι Seri του Stoiximan.gr στο οποίο καλείσαι να προβλέψεις σωστά μία σειρά από καθημερινά διλήμματα που παρουσιάζονται σε δεκάδες αθλήματα και διοργανώσεις, με στόχο να αρχίσεις να χτίζεις ένα σερί επιτυχημένων προβλέψεων.

Όσο συνεχίζεις να απαντάς σωστά και να αυξάνεις το σερί σου, αυξάνεις και τις πιθανότητες να κερδίσεις τις 100.000€ οι οποίες θα έρθουν μετά από 31 Σερί σωστά διλήμματα, χωρίς να παρεμβληθεί λάθος απάντηση. Κατέβασε λοιπόν το Seri App, διάλεξε τα διλήμματα που θες μέσα από δεκάδες αθλήματα και διοργανώσεις και προσπάθησε να κάνεις το Σερί που θα σε οδηγήσει στις 100.000 ευρώ.

Το mobile application του Seri είναι διαθέσιμο σε iOS και Android εδώ: stoiximan.gr/seri.

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ