STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Πανθρακικός - Ατρόμητος 1-1

Πανθρακικός - Ατρόμητος 1-1
Ατρόμητος INTIME SPORTS

Η αναμέτρηση στην Κομοτηνή ανάμεσα σε Πανθρακικό και Ατρόμητο δεν ανέδειξε νικητή (1-1). Άνοιξε το σκορ με τραβηγμένο πέναλτι ο Ίγκορ (41'), ισοφάρισε στο 58' ο Παπάζογλου.

Αποτέλεσμα που επί της ουσίας δεν ευνοεί καμία από τις δύο ομάδες ήταν το 1-1 ανάμεσα σε Πανθρακικό και Ατρόμητο. Οι Περιστεριώτες προέρχονταν από δύο ισοπαλίες στο πρωτάθλημα (Πανιώνιο-Καλλονή) και από μία ήττα στο κύπελλο (ΑΕΚ).

Μετά την ισοπαλία στη Θράκη, συνεχίζουν να μένουν εκτός πεντάδας. Η ομάδα της Κομοτηνής, από την άλλη, παρέμεινε χωρίς νίκη για έκτο σερί ματς στη Superleague και βαθμολογικά εξακολουθεί να είναι στις θέσεις που οδηγούν στον υποβιβασμό.

Η ταυτότητα του αγώνα

Γήπεδο: ΔΑΚ Κομοτηνής

Διαιτητής: Αναστάσιος Παπαπέτρου

Βοηθοί: Νικόλαος Γεωργαράκος, Παναγιώτης Σταθόπουλος

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ (Μ. Ρόκα): Αθανασιάδης, Τσουμάνης, Μελίσσης, Εμπό, Ποτουρίδης, Λαδάκης, Μεχία, Χασομέρης (73' Κάσες), Ρομέου (82' Τζάνης), Ντιγκινί, Ίγκορ.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Σα Πίντο): Γκορμπούνοφ, Κιβρακίδης, Φυτανίδης, Λαζαρίδης (61' Μπρίτο), Κούρος, Μπάλλας (80' Καραμάνος), Κατσουράνης, Γεωργίου (61' Ναπολεόνι), Δημούτσος, Ουμπίντες, Παπάζογλου.

Γκολ: Ίγκορ (πεν. 41') - Παπάζογλου (58')

Κάρτες: Μεχία (14'), Σερφά (32') - Κιβρακίδης (12'), Γκορμπούνοφ (42'), Μπάλλας (68')

Δείτε εδώ το Live της αναμέτρησης

Ανασκόπηση αγώνα

Χαμηλός ο ρυθμός στα πρώτα λεπτά του αγώνα. Για την ακρίβεια στη μεγαλύτερη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου. Σκεφτείτε ότι η πρώτη αξιόλογη φάση έγινε στο 21' και αυτή... κατά λάθος. Από σέντρα του Ντιγκινί από δεξιά, ο Κιβρακίδης επιχείρησε να απομακρύνει, αλλά λίγο έλειψε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του, με τον Γκορμπούνοφ να προλαβαίνει και να μπλοκάρει με δεύτερη προσπάθεια. Στο 22' ο Παπάζογλου βρέθηκε σε απίθανη θέση για να σκοράρει. Ήταν αφύλαχτος απέναντι στον Αθανασιάδη, αλλά αδράνησε και η μπάλα πέρασε κάτω από τα πόδια του. Νέα απειλή για τους Θρακιώτες στο 27', όταν η κεφαλιά του Ίγκορ έφυγε ελάχιστα δίπλα από το αριστερό δοκάρι. Τεράστια ευκαιρία για τον Ατρόμητο στο 29', όταν το πολύ δυνατό σουτ του Γεωργίου αποσόβησε πάνω στη γραμμή ο Ίγκορ.

Πανθρακικός - Ατρόμητος 1-1
Πανθρακικός INTIME SPORTS

Η κεφαλιά του Παπάζογλου στο 40' πέρασε άουτ, για να φτάσουμε στο 41', όταν δόθηκε πέναλτι σε υποτιθέμενο μαρκάρισμα του Κούρου στον Ίγκορ. Ο Βραζιλιάνος δεν αστόχησε από την άσπρη βούλα και έγραψε το 1-0. Ο Σα Πίντο έξαλλος όχι μόνο με την απόφαση του ρέφερι, αλλά και με το γεγονός ότι κατά τη γνώμη του έπρεπε να υπάρξει επανάληψη, καθώς ο στράικερ της ομάδας της Κομοτηνής δεν εκτέλεσε ορθώς το πέναλτι, αλλά προτού σουτάρει σταμάτησε στιγμιαία ξεγελώντας τον Γκορμπούνοφ. Αποβλήθηκε ο Πορτογάλος και οι Περιστεριώτες έμειναν χωρίς προπονητή στον πάγκο, μια και ο βοηθός του, ο Τιάγκο, εκτίει ποινή που του έχει επιβληθεί εδώ και καιρό.

Πανθρακικός - Ατρόμητος 1-1
Ατρόμητος INTIME SPORTS

Η πρώτη φάση στο δεύτερο μέρος είχε γκολ. Στο 58' ο Κατσουράνης έβγαλε εξαιρετική σέντρα, ο Παπάζογλου πλάσαρε, ο Αθανασιάδης απέκρουσε, αλλά ο επιθετικός των Περιστεριωτών πήρε το ριμπάουντ και με κεφαλιά έκανε το 1-1. Ακολούθησε παιχνίδι χωρίς ιδιαίτερες ευκαιρίες, ματς κέντρου, ώσπου το χρονόμετρο έδειχνε 90'+3', οπότε και οι φιλοξενούμενοι σπατάλησαν πολύ μεγάλη ευκαιρία για πάρουν το τρίποντο. Ο Καραμάνος από θέση βολής σούταρε από το ύψος του πέναλτι, με τον Ποτουρίδη να διώχνει τη μπάλα και να διατηρεί έως το τέλος το 1-1.

Η φάση του αγώνα

Επιλέγουμε τη φάση του 90'+3', γιατί ο Ατρόμητος έφτασε πολύ κοντά στο 1-2 και απέτυχε να ευστοχήσει. Ήρωας ο Ποτουρίδης, που βρέθηκε στη σωστή θέση και με το πόδι απέτρεψε το ''διπλό''.

Ο διαιτητής

Το πέναλτι με το οποίο προηγήθηκε ο Πανθρακικός ήταν το λιγότερο τραβηγμένο. Ο Παπαπέτρου υπέδειξε την εσχάτη των ποινών, αλλά ο Κούρος δεν φαίνεται να ανατρέπει τον Ίγκορ.

Ο πολυτιμότερος παίκτης της αναμέτρησης

Ίγκορ. Ο στράικερ του Πανθρακικού πήρε πέναλτι, το εκτέλεσε εύστοχα, στο 29' έδιωξε πάνω στη γραμμή το σουτ του Γεωργίου και γενικά σε όλο το 90λεπτο βοήθησε και αμυντικά και επιθετικά.

Μας άρεσε

Παρά τον πολύ άσχημο αγωνιστικό χώρο, οι προσπάθειες των ποδοσφαιριστών ήταν φιλότιμες. Το πάλεψαν, έκαναν ευκαιρίες και κράτησαν σε αγωνία τον κόσμο που έβλεπε το ματς.

Δεν μας άρεσε

Ένα ακόμα ματς στο οποίο οι φίλοι του Πανθρακικού έμειναν... σπίτι τους. Ομάδα με ελάχιστο κόσμο οι Θρακιώτες. Σχεδόν άδεια το γήπεδο, μια εικόνα που προκαλεί απογοήτευση.

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ