ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παναθηναϊκός - ΑΕΚ: Παίζει ο Κολοβέτσιος, εκτός 20άδας οι Βέργος, Οικονόμου

Παναθηναϊκός - ΑΕΚ: Παίζει ο Κολοβέτσιος, εκτός 20άδας οι Βέργος, Οικονόμου
EUROKINISSI

Ο Δημήτρης Κολοβέτσιος τέθηκε στη διάθεση του Γιώργου Δώνη για το παιχνίδι με την ΑΕΚ και θα ηγηθεί της αμυντικής γραμμής του Παναθηναϊκού.

Παρά τις ενοχλήσεις που ένιωσε ο Δημήτρης Κολοβέτσιος θα είναι στη διάθεση του Γιώργου Δώνη για το ντέρμπι του Σαββάτου ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και την ΑΕΚ. Κάτι για το οποίο είχατε ενημερωθεί από το Sport24.gr από την Πέμπτη.

Ο έμπειρος κεντρικός αμυντικός προπονήθηκε κανονικά την Παρασκευή και εν συνεχεία συμπεριλήφθηκε στην 20άδα που ανακοίνωσε ο Γιώργος Δώνης για το ματς με την ΑΕΚ. Μάλιστα αναμένεται να βρεθεί και στο αρχικό σχήμα του τριφυλλιού. Αντίθετα εκτός από ακόμη ένα παιχνίδι έμειναν ο Βαγγέλης Οικονόμου και ο Νίκος Βέργος.

Το σχετικό δελτίο Τύπου αναφέρει:

"Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία για τον αυριανό αγώνα με απογευματινή προπόνηση, στην οποία συμμετείχαν όλοι οι ποδοσφαιριστές, με εξαίρεση βέβαια τον Άλτμαν, που ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα. Κανονικά προπονήθηκε και ο Δημήτρης Κολοβέτσιος, που αγωνίστηκε και στο οικογενειακό διπλό.

Η αποστολή αποτελείται από τους: Κότσαρη, Διούδη, Κολοβέτσιο, Μαυρομμάτη, Κουρμπέλη, Πούγγουρα, Γιόχανσον, Ινσούα, Κουλιμπαλί, Χατζηθεοδωρίδη, Στάικο, Τζανδάρη, Δώνη, Κάτσε, Μουνιέ, Μπουζούκη, Χατζηγιοβάνη, Εμμανουηλίδη, Καμπετσή, Μακέντα".

Εκτός αποστολής έμειναν οι Βέργος, Ξενόπουλος, Χριστογεώργος, Οικονόμου, Παντελάκης, Σέχου, Αποστολάκης, Θεοχάρης, Τριανταφυλλόπουλος, Άλτμαν, Κουντουριώτης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ