ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παναθηναϊκός - ΑΕΚ: Επίθεση με μαχαίρι σε οπαδούς του "τριφυλλιού"

SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΑΕΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΑΕΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Περίπου 3,5 ώρες πριν από την έναρξη του ντέρμπι Παναθηναϊκός - ΑΕΚ, φίλοι του τριφυλλιού δέχτηκαν επίθεση με ρόπαλα και μαχαίρια στον περιβάλλοντα χώρο του ΟΑΚΑ. Σύμφωνα με τις μαρτυρίες, αυτοί που επιτέθηκαν φορούσαν κασκόλ του Παναθηναϊκού, τα οποία και πέταξαν στη συνέχεια.

Ακόμη ένα σκηνικό βίας ήρθε να προστεθεί στα δεκάδες που ταλανίζουν τα ελληνικά γήπεδα. Αυτή την φορά, συνέβη στον περιβάλλοντα χώρο του ΟΑΚΑ περίπου 3,5 ώρες πριν από την έναρξη του αγώνα ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και την ΑΕΚ.

Πιο συγκεκριμένα, περίπου στις 15:30, 20-25 φίλοι του Παναθηναϊκού που είχαν στήσει "πηγαδάκι" έξω από την περίφραξη των θυρών 4 και 5, δέχθηκαν επίθεση από οπαδούς που επέβαιναν σε 20-30 μηχανάκια. Οι φίλοι του τριφυλλιού βρίσκονταν απέναντι από το κλειστό των Ολυμπιακών εγκαταστάσεων και είχαν πιάσει κουβέντα, όταν συνέβη το σκηνικό.

Αυτοί που επιτέθηκαν, φορούσαν κασκόλ του Παναθηναϊκού, προφανώς για αντιπερισπασμό προκειμένου να περάσουν απαρατήρητοι, σταμάτησαν μπροστά στους πραγματικούς φίλους της ομάδας και τους επιτέθηκαν με ρόπαλα και μαχαίρια, προτού αποχωρήσουν με τα μηχανάκια.

Πηγές της Αστυνομίας αναφέρουν πως δύο φίλοι του Παναθηναϊκού φέρουν τραύματα στα πόδια, ενώ ένας χτύπησε στο κεφάλι. Και οι τρεις χρειάστηκε να μεταφερθούν σε Νοσοκομείο για την παροχή των πρώτων βοηθειών.

Επίσης, ένας πλανόδιος μικροπωλητής δέχθηκε επίθεση την ώρα που εργαζόταν και οι δράστες, αφού τον έδειραν, προσπάθησαν να του κλέψουν και το τσαντάκι με τα χρήματα.

Μετά το περιστατικό της επίθεσης, οι δράστες ανέβηκαν στα μηχανάκια, πέταξαν τα πράσινα κασκόλ που φορούσαν και τράπηκαν σε φυγή.

Να σημειωθεί ότι την ώρα του επεισοδίου, αστυνομικοί δεν υπήρχαν στον περιβάλλοντα χώρο του γηπέδου, αφού ήταν αρκετά νωρίς και δεν είχαν τεθεί σε ισχύ τα μέτρα ασφάλειας για το ντέρμπι.

Για το περιστατικό σχηματίζει δικογραφία και διενεργεί έρευνα η Υποδιεύθυνση Αντιμετώπισης Βίας στους Αθλητικούς Χώρους.

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ