Κούγιας: "Έχω τα συμβόλαια μεταβιβάσεως του ΠΑΣ από τον Μάρτιο του 2015"

Κατά τη διάρκεια της εκδίκασης για την υπόθεση πολυιδιοκτησίας ΠΑΟΚ και Ξάνθης, ο Αλέξης Κούγιας προχώρησε σε σοβαρές καταγγελίες για τον Βόλο, τον Παναιτωλικό και τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Το μεσημέρι της Δευτέρας (24/02) συνεχίστηκε η εκδίκαση της υπόθεσης πολυϊδιοκτησίας ΠΑΟΚ και Ξάνθης στο Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό όργανο της Super League. Κατά τη διάρκεια της ακροαματικής διαδικασίας, ο πρόεδρος και ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΑΕΛ, Αλέξης Κούγιας προχώρησε σε σοβαρές καταγγελίες για τον Βόλο, τον Παναιτωλικό και τον ΠΑΣ Γιάννινα.

"Στην ιδιοκτησία του ΠΑΟΚ ανήκει και ο Βόλος. Έχει 7-8 δανεικούς, δεν έχει ούτε έναν φίλαθλο και ο πρόεδρος του έχει τα ίδια γραφεία με του κ. Σαββίδη", ανέφερε αρχικά, ενώ υποστήριξε πως το ίδιο ισχύει και για τον Παναιτωλικό και τον ΠΑΣ Γιάννινα, για να του απαντήσει ο δικηγόρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ κ. Μπίρδας: "Μην λες ό,τι θες. Είμαστε στα δικαστήρια με τον ΠΑΣ". Ωστόσο, ο κ. Κούγιας επέμεινε, τονίζοντας πως "εχω τα συμβόλαια στα χέρια μου".

Ο κ. Κούγιας διευκρίνισε στη συνέχεια για το ίδιο θέμα: "Από τον Μάρτιο του 2015 έχω τα συμβόλαια μεταβιβάσεως. Το 51% του ΠΑΣ. Ανέφερα πως είναι ο συνέταιρος του Συγγελίδη. Δεν έχω συμβόλαια μεταβιβάσεως ούτε του Βόλου ούτε άλλων".

Photo Credits: Eurokinissi

 
SHARE

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

24MEDIA NETWORK

 

HIGHLIGHTS

21+ Παίξτε Υπεύθυνα. Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας.

ΚΕΘΕΑ 2109237777.

21+ Παίξτε Υπεύθυνα. Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας.

ΚΕΘΕΑ 2109237777.