STOIXIMAN SUPER LEAGUE

ΑΕΛ - Πανιώνιος 1-1: Ξεκίνημα με φιλική ισοπαλία

SUPERLEAGUE / ÐÁÍÉÙÍÉÏÓ - ËÁÑÉÓÁ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ÐÁÍÉÙÍÉÏÓ - ËÁÑÉÓÁ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Πανιώνιος και ΑΕΛ αναδείχθηκαν ισόπαλοι 1-1 στο Καρπενήσι κατά την πρώτη τους φιλική αναμέτρηση προετοιμασίας για τη νέα σεζόν. Ο Δούμτσιος το γκολ των κυανέρυθρων, ο Στάνκοβιτς των Θεσσαλών. Εξετάσεις για Τσιλούλη.

Ντεμπούτο στις φιλικές αναμετρήσεις προετοιμασίας για τη νέα σεζόν έκαναν οι ΑΕΛ και Πανιώνιος, στο Καρπενήσι όπου διεξάγεται το βασικό στάδιο.

Οι προπονητές των βυσσινί και των κυανέρυθρων, Γκόρνταν Πέτριτς και Άκης Μάντζιος αντίστοιχα, δοκίμασαν από μία ενδεκάδα σε κάθε ημίχρονο. Οι Θεσσαλοί ξεκίνησαν με τριάδα στην άμυνα, η ομάδα της Νέας Σμύρνης με τετράδα.

Ο Πανιώνιος άνοιξε το σκορ μόλις οκτώ λεπτά μετά την έναρξη του ματς στην Ευρυτανία, όταν ο Δούμτσιος με κεφαλιά νίκησε τον Κρίστινσον. Η ΑΕΛ έφθασε στην ισοφάρισε στο 73', όταν οι κεφαλιές των Μιχαήλ και Νούνιτς είχαν ως αποτέλεσμα η μπάλα να φθάσει στον Στάνκοβιτς και ο Σέρβος με σουτ να νικήσει τον Κότνικ.

Ο Τσιλούλης αποχώρησε τραυματίας από τον αγωνιστικό χώρο και θα υποβληθεί σε εξετάσεις.

ΑΕΛ (Γκόρνταν Πέτριτς): Κρίστινσον, Μόρας, Γκόλιας, Μπράλιτς, Καρανίκας, Ζίβκοβιτς, Σεσέροβιτς, Σικάφκα, Χαλάτσης, Νούσιος, Μιλοσάβλιεβιτς.

Στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκαν οι: Ρίστιτς, Μιχαήλ, Ζίζιτς, Στάνκοβιτς, Μπέρτος, Μπάλλας, Φατιόν, Γιάκος, Νούνιτς, Φιλίποβιτς, Πινακάς.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Άκης Μάντζιος): Κότνικ, Σταυρόπουλος, Κούρντι, Σαραμαντάς, Παπαγεωργίου, Μίκο, Κόρμπος, Αρτσε, Γλυνός, Δούμτσιος, Τσιλούλης.

Στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκαν οι: Μαλέρμπ, Ντομίνγκες, Μπαξεβάνος, Ευαγγέλου, Μαξίμοβιτς, Οικονομίδης, Κραγιόπουλος, Καμαρά, Μανιάτης, Λιντεράκης, Παπανικολάου.

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ