ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

Τσίκινης για Σιδηρόπουλο: "Ώριμος, έμπειρος, πολύ καλή διαιτησία"

ÊÕÐÅËËÏ / ÏÓÖÐ - ÁÅÊ / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
Ολυμπιακός, ΑΕΚ, Σιδηρόπουλος EUROKINISSI SPORTS

Πολύ καλή, σχεδόν άψογη, θεωρεί τη διαιτησία του Τάσου Σιδηρόπουλου στο Ολυμπιακός - ΑΕΚ 0-0 ο πρώην διεθνής διαιτητής, Ηρακλής Τσίκινης, ο οποίος υπογραμμίζει το ρόλο της εμπειρίας του διεθνούς ρέφερι.

Κατά τον Ηρακλή Τσίκινη, ο οποίος κλήθηκε να καταθέσει την άποψή του στο Sport24.gr για τις αποφάσεις του... πολυσυζητημένου Τάσου Σιδηρόπουλου και των συνεργατών του, η διαιτησία στο Ολυμπιακός - ΑΕΚ 0-0 ήταν πολύ καλή.

Αναλυτικά υπογράμμισε, μιλώντας στο "Sport24.gr"...

- "Σε γενικές γραμμές ήταν ένα ντέρμπι χωρίς πολλές δύσκολες φάσεις. Ο διαιτητής και οι βοηθοί του δεν έπαιξαν κανένα ρόλο στη διαμόρφωση του αποτελέσματος".

- "Hταν πολύ χαρακτηριστική η ωριμότητα του Σιδηρόπουλου. Φάνηκε η εμπειρία του σε πολλές φάσεις. Πώς συμπεριφερόταν στους παίκτες, πώς στεκόταν στο γήπεδο, πώς και πότε σφύριζε φάουλ και τιμωρούσε με κίτρινες κάρτες. Έχει σφυρίξει πολλά ντέρμπι, φαίνεται αυτό πια πόσο τον έχει βοηθήσει".

- "Ίσως το πιο δύσκολο χρονικό διάστημα για τον ρέφερι να ήταν το πρώτο ημίχρονο, όπου κατάφερε να 'κρατήσει' το ματς. Όλες οι κίτρινες που έδωσε ήταν σωστές, θα μπορούσε να δείξει άλλες δύο - τρεις".

- "Και οι δυο βοηθοί ήταν καλοί, ειδική μνεία για τον δεύτερο βοηθό (Ευθυμιάδης), ο οποίος κλήθηκε να διαχειριστεί δυο - τρεις πολύ δύσκολες φάσεις οφσάιντ, αλλά πήρε τις σωστές αποφάσεις".

- "Στη φάση του 88', ακόμη κι αν η μπάλα έχει ακουμπήσει το χέρι του Σισέ, δεν έπρεπε να καταλογιστεί πέναλτι, διότι στηρίζει το σώμα του με το χέρι του και η απόσταση από τον αντίπαλο που σεντράρει είναι πολύ μικρή".

TAGS ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ