ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

ΠΑΟΚ - ΑΕΚ: Ζήτησε λιγότερες προσκλήσεις η αστυνομία, δεν δέχθηκαν οι ομάδες

SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΟΦΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΟΦΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Σε νέα σύσκεψη που έγινε το μεσημέρι της Τρίτης στο ΟΑΚΑ για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος η ΕΛ.ΑΣ. ζήτησε από τις δυο ομάδες να πάρουν λιγότερες από τις 120 προσκλήσεις. Δεν το δέχθηκαν οι δυο ομάδες και η αστυνομία έκοψε κάποιες από την ΕΠΟ.

Νέα σύσκεψη πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Τρίτης στο ΟΑΚΑ ανάμεσα στην ΕΛ.ΑΣ τους εκπροσώπους του ΠΑΟΚ και της ΑΕΚ και της ΕΠΟ που εκπροσωπήθηκε από το Μάνο Γαβριηλίδη.

Σε αυτή η αστυνομία ζήτησε από τις δυο ομάδες να πάρουν λιγότερες από τις 120 προσκλήσεις που είχε αποφασισθεί την Τρίτη το πρωί και επίσης και η ΕΠΟ να έχει λιγότερες προσκλήσεις στη διάθεση της.

Η εισήγηση της ΕΛ.ΑΣ ήταν να δοθούν από 60 προσκλήσεις στις δυο ομάδες και 150 στην ΕΠΟ, δηλαδή το σύνολο 270 από τις 840 που είχαν αποφασιστεί λίγες ώρες νωρίτερα.

Οι δυο ομάδες δεν δέχθηκαν και μάλιστα από τον ΠΑΟΚ τόνισαν πως δεν υπάρχει λόγος να συζητηθεί καν μια τέτοια πρόταση και πως θα αποχωρούσε σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο. Τελικά παρέμειναν οι 120 προσκλήσεις στις δυο ομάδες και κόπηκαν κάποιες απ' αυτές που θα είχε στα χέρια της η ΕΠΟ.

TAGS ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ