ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

ΠΑΟΚ - ΑΕΚ: Από 120 προσκλήσεις οι φιναλίστ

ΠΑΟΚ - ΑΕΚ: Από 120 προσκλήσεις οι φιναλίστ
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Συνολικά 1040 προσκλήσεις θα τυπωθούν για τον τελικό Κυπέλλου ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ το ερχόμενο Σάββατο (11/5) με τις δύο ομάδες να παίρνουν από 120.

Λίγο πάνω από 1.000 άτομα θα είναι αυτοί που θα παρακολουθήσουν τελικά τον τελικό του Κυπέλλου ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ το ερχόμενο Σάββατο (11/5) στο ΟΑΚΑ ο οποίος όπως είναι γνωστό θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών. Για την ακρίβεια μόλις 1040 θα είναι οι τυχεροί που θα έχουν την τύχη να δουν την αναμέτρηση από κοντά.

Αυτό αποφασίστηκε στη σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας του τελικού που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη (07/05).

Συγκεκριμένα, ο ΠΑΟΚ και η ΑΕΚ θα πάρουν από 120 προσκλήσεις, ενώ η ΕΠΟ για τις ανάγκες της θα πάρει 600. Εκείνο που μένει να αποφασιστεί μεταξύ άλλον είναι το που θα τοποθετηθούν οι κάτοχοι των διαπιστεύσεων.

Πέρα από τις 840 ονομαστικές προσκλήσεις θα δημιουργηθεί μία λίστα αυστηρά 200 ατόμων (από 100 για κάθε ομάδα) για να μπορέσουν να μπουν στο γήπεδο οι οικογένειες των ποδοσφαιριστών των δύο ομάδων.

Από εκεί και πέρα, παρά το γεγονός ότι ο αριθμός των θεατών θα είναι περιορισμένος, η αστυνομία ζήτησε να υπάρχει μία θύρα άδεια ανάμεσα στους κατόχους των προσκλήσεων των δύο ομάδων. Μάλιστα, απορρίφθηκε και αίτημα των δύο ομάδων για περισσότερες προσκλήσεις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Επίσημο: Τελικός ΠΑΟΚ - ΑΕΚ χωρίς κόσμο το Σάββατο
ΠΑΟΚ - ΑΕΚ: Ορίστηκε η ώρα του τελικού
ΠΑΟΚ: Αγωνία για Μάτος ενόψει τελικού
Πόνσε: Με γκολ στον τελικό ξεπερνάει Μπλάνκο - Λυμπερόπουλο
TAGS ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ