ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ολυμπιακός: Ο Τοροσίδης είχε να σκοράρει στο Κύπελλο από το 4-0 με τον Παναθηναϊκό!

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
ΚΥΠΕΛΛΟ / ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Βασίλης Τοροσίδης σκόραρε το δεύτερο του γκολ σε ματς Κυπέλλου με τη φανέλα του Ολυμπιακού και το προηγούμενό του ήταν στο 4-0 με τον Παναθηναϊκό πριν από μια δεκαετία στο Φάληρο. (VIDEOS)

Ο Βασίλης Τοροσίδης πέτυχε το δεύτερο φετινό του τέρμα με την φανέλα του Ολυμπιακού και μάλιστα με πανομοιότυπο τρόπο όπως με τη Ντουντελάνζ για την 3η αγωνιστική των ομίλων του Europa League. Έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του πολύ καλού χθες Ναουέλ, έπιασε την κεφαλιά και έστειλε την μπάλα στην αριστερή γωνία για το 0-1 των Πειραιωτών. Μάλιστα, το σκορ είχε ανοίξει και απέναντι στους Λουξεμβούργιους, με τη διαφορά ότι ήταν στο δεύτερο ημίχρονο.

Ο "Τόρο" είχε να σκοράρει στο Κύπελλο από εκείνο το θριαμβευτικό 4-0 του Ολυμπιακού απέναντι στον Παναθηναϊκό για τους "16" του Κυπέλλου Ελλάδας στις 16 Ιανουαρίου 2008. Λίγες ημέρες πριν, οι δυο ομάδες είχαν έρθει ισόπαλες 1-1 στο πρωτάθλημα, με το "τριφύλλι" να είναι ανώτερο, αλλά στο ματς που ακολούθησε οι "ερυθρόλευκοι" έδωσαν εκκωφαντική απάντηση.

Ο Λούα Λούα είχε ανοίξει το σκορ μόλις στο 6' με τρομερό δεξί σουτ, ενώ στο 63' ο ίδιος νικήθηκε από τον Γκαλίνοβιτς σε πλασέ που επιχείρησε, αλλά ο Τοροσίδης ακολούθησε τη φάση, πλάσαρε με το δεξί και έκανε το 2-0. Οι Κοβάτσεβιτς (65') και Νούνιες (80') ολοκλήρωσαν τον θρίαμβο του Ολυμπιακού.

Μάλιστα, αυτά τα δυο γκολ είναι τα μοναδικά που έχει βάλει ο 33χρονος διεθνής ακραίος μπακ στο ελληνικό Κύπελλο από τη σεζόν 2002-03 που ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα στην Ξάνθη. Βέβαια, υπήρξε και το διάστημα 2012-2018 που απουσίασε στην Ιταλία, παίζοντας σε Ρόμα και Μπολόνια. Με τους "τζαλορόσι" μάλιστα σημείωσε δυο γκολ στο Coppa Italia απέναντι σε Ίντερ και Σαμπντόρια.

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ