Κινδυνεύει με βαρύ πρόστιμο και τιμωρία της έδρας ο Ολυμπιακός

Κινδυνεύει με βαρύ πρόστιμο και τιμωρία της έδρας ο Ολυμπιακός

Με βάση τα όσα αναφέρει η έκθεση του παρατηρητή στο Ολυμπιακός-ΑΕΚ οι γηπεδούχοι δεν κινδυνεύουν με αφαίρεση βαθμών καθώς δεν υπάρχει τραυματισμός αξιωματούχων. Δείτε τι έχει γράψει ο παρατηρητής της ΕΠΟ, Θεμιστοκλής Βαλσάμης.

Για φραστική επίθεση στον βοηθό παρατηρητή Περικλή Λασκαράκη, πρόεδρο της ΕΠΣ Θεσσαλίας, στο ημίχρονο του αγώνα Ολυμπιακός-ΑΕΚ κάνει λόγο στην έκθεση του ο παρατηρητής της ΕΠΟ, Θεμιστοκλής Βαλσάμης, πρόεδρος της ΕΠΣ Κεφαλλονιάς.

Στην έκθεση του τονίζεται ότι επιτέθηκαν φραστικά στον κ. Λασκαράκη επειδή είναι πρόεδρος της ΕΠΣ Θεσσαλίας η οποία ανήκει στην αντιπολίτευση του Ευάγγελου Γραμμένου.

Επίσης γίνεται λόγος για επέμβαση της αστυνομίας προκειμένου οι διαιτητές του αγώνα να πάνε στα αποδυτήρια. Κάτι που έχει γραφτεί και στο φύλλο αγώνα από τον διαιτητή της αναμέτρησης, Τάσο Παπαπέτρου.

Να σημειωθεί ότι το άρθρο 29 του πειθαρχικού κώδικα προβλέπει εξοντωτικές ποινές που μπορούν να φτάσουν μέχρι και αφαίρεση έξι βαθμών εφόσον χρησιμοποιηθεί βία σε βάρος αξιωματούχων αγώνα.

Απ' τα όσα έχουν δει μέχρι τώρα το φως της δημοσιότητας δεν προκύπτει κάτι τέτοιο, καθώς έχουν αναφερθεί τραυματισμοί αστυνομικών, αλλά και παικτών του Ολυμπιακού από την επέμβαση των αστυνομικών δυνάμεων, όχι όμως από επίθεση οπαδών της γηπεδούχου ομάδας.

Οπότε ναι μεν μιλάμε μιλάμε για εκτεταμένα επεισόδια στα αποδυτήρια, χωρίς όμως τραυματισμό αξιωματούχων για τα οποία η ποινή που προβλέπεται είναι πρόστιμο 50.000 έως 120.000 ευρώ και ποινή κεκλεισμένων των θυρών μία έως δυο αγωνιστικές. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΚΑΙ ΠΕΝΤΕ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΑΝΑΦΕΡΕΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ

Οι εκθέσεις της αστυνομίας για όσα έγιναν στα VIP και τα αποδυτήρια του "Γ. Καραϊσκάκης"

ΛΕΚΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟΝ ΔΙΑΙΤΗΤΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Τι έγραψε ο Παπαπέτρου στο φύλλο αγώνα

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24