ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

Τι έγραψε ο Παπαπέτρου στο φύλλο αγώνα

Τι έγραψε ο Παπαπέτρου στο φύλλο αγώνα

Το Sport24.gr αποκαλύπτει το φύλλο αγώνα του Ολυμπιακός - ΑΕΚ. Για εξύβριση από δύο άτομα χωρίς διακριτικά κάνει λόγο ο διαιτητής, Τάσος Παπαπέτρου.

Για εξύβριση από δύο άτομα χωρίς διακριτικά που εμπόδισαν τους διαιτητές να μπουν στον χώρο των αποδυτηρίων, με αποτέλεσμα να επέμβει η αστυνομία, κάνει λόγο ο διαιτητής, Τάσος Παπαπέτρου, στο φύλλο αγώνα του ματς Κυπέλλου του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ στο γήπεδο Καραϊσκάκη. Το Sport24.gr αποκαλύπτει το περιεχόμενο του φύλλο αγώνα που αποτελείται από μία σελίδα.

"Με την λήξη του αγώνα κι ενώ κατευθυνόμασταν προς τα αποδυτήρια μας, δύο άνθρωποι χωρίς διακριτικά που βρίσκονταν έξω από την είσοδο των αποδυτηρίων μας, μας προπηλάκισαν λεκτικά και εμπόδιζαν την είσοδο μας εντός αυτών.

Μας εξύβρισαν με τις φράσεις «μας γαμ…τε σήμερα, τι κάνατε ρε και με την παρέμβαση της αστυνομίας απομακρύνθηκαν και εισήλθαμε στα αποδυτήρια. Καμία άλλη παρατήρηση…".

Ο διαιτητής και η υπόλοιπη ομάδα (βοηθοί, επιπρόσθετοι βοηθοί, 4ος) παρέμειναν κλειδωμένοι στα αποδυτήρια μέχρι τις 23.30 που αποχώρησαν με ταξί από το γήπεδο και δεν άφησαν κανέναν να μπει στα αποδυτήρια. Αυτός είναι και ο λόγος που δεν έχουν γράψει στο φύλλο αγώνα κάτι για το τι έχει συμβεί εντός των αποδυτηρίων, σύμφωνα με τις καταγγελίες του Ολυμπιακού.

Η... σκυτάλη πλέον περνάει στους παρατηρητές του αγώνα που είχε ορίσει η ΕΠΟ αλλά και την έκθεση της αστυνομίας η οποία όμως, σύμφωνα με τον πειθαρχικό κώδικα, λειτουργεί ως "συμπληρωματικό στοιχείο". Από μόνη της δηλαδή, δεν αρκεί για να στοιχειοθετηθεί κατηγορία και τιμωρία.

Photo Credits: Eurokinissi

 
SHARE

BEST OF NETWORK

Κανένας δεν έχει ζήσει τόσο αρχοντικά όσο ο Bill Murray

Έτσι κι αλλιώς, κανένας δεν πρόκειται να τις πιστέψει.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24