SERIE A

Ελευθερόπουλος: "Θέλω να γυρίσω..."

Ελευθερόπουλος: "Θέλω να γυρίσω..."
ελευθερόπουλος

Την επιθυμία του να γυρίσει το ελληνικό πρωτάθλημα και να φορέσει την φανέλα της Εθνικής εξέφρασε ο "Ελέ"

Ο πρώην ερυθρόλευκος πορτιέρο είχε προτάσεις από την Ελλάδα αλλά δεν ήταν έτοιμος για την μεγάλη επιστροφή όπως είναι τώρα. Πρώτη προτεραιότητα για τον "Ελέ" όπως είναι φυσικό είναι να φορέσει την φανέλα με το εθνόσημο και έπειτα αυτή με τον δαφνοστεφανομένο.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του Δημήτρη Ελευθερόπουλου στον "Sentra, 103.3"


" Τα 5 χρόνια στο Καμπιονάτο μ' έχουν ωριμάσει και σαν άνθρωπο και σαν τερματοφύλακα. Το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να προσπαθώ συνέχεια. Έχω σκεφτεί μήπως πρέπει να γυρίσω στην Ελλάδα πριν το Μουντιάλ προκειμένου να με δει.

Η Εθνική για μένα είναι πάνω απ' όλα και ένα παγκόσμιο ότι καλύτερο. Η Ιταλία είναι επιλογή μου έχω μάθει πολλά πράγματα και έχω δουλέψει απίστευτα πολύ. Το καμπιονάτο μπορεί να μην είναι εντυπωσιακό αλλά είναι το πιο δύσκολο του κόσμου. Θα ήταν πολύ πιο όμορφο να γυρίσω στον Ολυμπιακό. Έχω παίξει στις ακαδημίες, είμαι οπαδός του Ολυμπιακού. Είμαι ευχαριστημένος από την διοίκηση αφού κάθε 2 χρονιά μου ανανέωναν το συμβόλαιο ενώ από τους οπαδούς αποθεώθηκα όσο ελάχιστοι. Έδωσα πολλά στον Ολυμπιακό αλλά πήρα και πάρα πολλά και χάρη στον Ολυμπιακό έχω την οικογένεια μου.

Δεν ήμουν έτοιμος να γυρίσω πέρσι για την ΑΕΚ, όμως αυτό τώρα θα συμβεί τον Γενάρη ή το καλοκαίρι για να αποδείξω ότι μπορώ να βοηθήσω την Εθνική. Το λάθος με την Ανόρθωση ήταν ότι δεν ήταν συγκεντρωμένοι στην Κύπρο και όταν δεν είσαι ψυχικά και σωματικά αυτά συμβαίνουν. Το κλίμα που κατάλαβα ήταν πιο θα έρθει ποιος θα φύγει κι' αυτό πληρώνεται.

Δεν έχω κάτι επίσημο από τον Ολυμπιακό. Αλλά χάρηκα όταν γράφτηκα αυτά και με πήραν πολλά τηλέφωνα και μου εξέφρασαν την χαρά τους. Το οικονομικό για μένα δεν έπαιξε ποτέ το σημαντικότερο ρόλο στην ζωή μου ήδη αυτά που έχω κερδίσει είναι πάρα πολλά. Μέσα από το ταλέντο μου καταφέραμε με την οικογένεια να ζήσουμε μια αξιοπρεπέστατη ζωή ξέρω πόσο δύσκολα είναι τα πράγματα στην Ελλάδα.

Ο Πειραιάς είναι όλη μου η ζωή αλλά από ποιότητα ζωή μακάρι να ζούσα στην Τοσκάνδη. Ο πραγματικός άντρας είναι αυτός που παραδέχεται τα λάθη του όχι αυτός που δεν κάνει... Ο σκοπός του ανθρώπου είναι να βελτιώνεται και γι αυτό ήρθα στην Ιταλία, για να βελτιωθώ σαν τερματοφύλακας.

Ο Ολυμπιακός είναι σε ένα σταυροδρόμι που μπορεί να χτίσει μια νέα μεγάλη ομάδα όπως έπαιξα και εγώ τον πρώτο χρόνο. Δυστυχώς δεν θα είναι στο CL όμως μπορεί να το εκμεταλλευτεί για να βάλει τις βάσεις για νέα φουρνιά. Η Σιένα είναι σε δύσκολο σταυροδρόμι γιατί έφυγαν πολλοί έμπειροι παίκτες.

Είναι πολλά τα κομμάτια που θα κρατήσω από την Ιταλία. Υπάρχει μεγάλος επαγγελματισμός πρώτα είναι η ομάδα και μετά η οικογένεια για τους Ιταλούς. Έτσι είναι η νοοτροπία τους. Ο ποδοσφαιριστής για τους Ιταλούς είναι ότι σημαντικότερο υπάρχει. Στην Ελλάδα δεν είναι έτσι. Μιλάμε για 2 διαφορετικές καταστάσεις η καριέρα σε Ιταλία και η Ελλάδα. Ήταν καθαρά συναισθηματικό το δέσιμο με τον Ολυμπιακό, ενώ στην Ιταλία όλα ήταν καθαρά επαγγελματικά. Είχα μια πορεία από 19 χρονών, κερδίσαμε πρωταθλήματα, ήμουν στην χρυσή δεκαετία και έζησα ένα όνειρο για πάρα πολλά χρόνια.

Σαν άνθρωπος πάντα λειτουργώ με βάση το συναίσθημα. Από την κάθε κατάσταση προσπαθώ να πάρω το καλό της υπόθεσης όπως και στον Ολυμπιακό. Η Ίντερ είναι γεμάτοι σέντερ φορ και από τα πλάγια έχει μόνο το Μαντσίνι και τον Φίγκο που παρά την κλάση του δεν μπορεί να παίξει 90 λεπτά. Έχει το μεγαλύτερο ταλέντο στην Ιταλία, τον Παλοτέλι. Πρέπει να προσέξει πάρα πολύ ο ΠΑΟ γιατί δύσκολα θα την "χτυπήσει" και καλό θα ήταν να δει τι έκανε ο Ματζάρι της Σαμπντόρια".















TAGS SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ