ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ

El Pais: "Ο Εμπαπέ δεν θα υπογράψει στη Ρεάλ για να μην δώσει το 50% των δικαιωμάτων της εικόνας του"

Ο Κιλιάν Εμπαπέ αφού σκόραρε στο Στρασμπούρ - Παρί Σεν Ζερμέν
Ο Κιλιάν Εμπαπέ αφού σκόραρε στο Στρασμπούρ - Παρί Σεν Ζερμέν © 2022 JEAN-FRANCOIS BADIAS / AP IMAGES

Ο Κιλιάν Εμπαπέ σκέφτεται να αρνηθεί την πρόταση-μαμούθ της Ρεάλ και να ανανεώσει το συμβόλαιό του με την Παρί Σεν Ζερμέν, προκειμένου να μην παραχωρήσει το 50% των δικαιωμάτων της εικόνας του, όπως απαιτεί ο ισπανικός σύλλογος.

Το τοπίο για το μέλλον του Κιλιάν Εμπαπέ εξακολουθεί να παραμένει θολό, με τον Γάλλο σταρ να μην έχει πάρει ακόμα την οριστική απόφαση για το που θα συνεχίσει να αγωνίζεται από τη νέα σεζόν.

Τόσο η Παρί Σεν Ζερμέν, όσο και η Ρεάλ έχουν προσφέρει στον 23χρονο μυθικά συμβόλαια προκειμένου να τον πείσουν να βάλει την υπογραφή του στα συμβόλαιό τους, με την πλευρά του νεαρού σταρ να βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις και με τις δύο ομάδες.

Σύμφωνα ωστόσο, με την ισπανική El Pais οι Παριζιάνοι έχουν ένα σημαντικό προβάδισμα έναντι των Μαδριλένων κι αυτό αφορά στα δικαιώματα του παίκτη.

Ένας από τους όρους που ο Εμπαπέ είχε θέσει στη διοίκηση του συλλόγου του Παρισιού ήταν το να έχει ο ίδιος τον απόλυτο έλεγχο των δικαιωμάτων, κάτι που η ομάδα είναι πρόθυμη να δεχθεί προκειμένου να τον κρατήσει στις τάξεις της, ακόμα κι αν αυτό θα τις στοιχίσει αρκετά χρήματα.

Από την άλλη, η Ρεάλ, δεν είναι τόσο διαλλακτική όπως η Παρί και απαιτεί από τον 23χρονο το 50% των δικαιωμάτων της εικόνας του.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, το γεγονός αυτό έχει οδηγήσει τον Γάλλο διεθνή ένα βήμα πιο κοντά στην επέκταση της συνεργασίας του με τους Παριζιάνους.

TAGS ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ ΓΑΛΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ LIGUE 1 ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΣΠΑΝΙΑ LA LIGA ΚΙΛΙΑΝ ΕΜΠΑΠΕ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ