ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Εκτός κορυφής μετά από 2,5 χρόνια!

Εκτός κορυφής μετά από 2,5 χρόνια!
INTIME SPORTS

Πέρυσι, η μοναδική ομάδα που είχε κάνει το απόλυτο των νικών στις πρώτες δύο αγωνιστικές ήταν ο Ολυμπιακός. Οι υπόλοιποι 17 είχαν απώλειες.

Φέτος, η ομάδα του Μίτσελ δεν κατάφερε να ντουμπλάρει τις επιτυχίες της, μένοντας στο 1-1 με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο.

Αποτέλεσμα αυτού ήταν να πέσει από την κορυφή της βαθμολογίας για πρώτη φορά μετά από 2,5 χρόνια!

Τελευταία φορά ήταν τον Ιανουάριο του 2012, όταν έπειτα από την 19η αγωνιστική του πρωταθλήματος 2011-12, ο Παναθηναϊκός ήταν μπροστά με δύο βαθμούς (45 έναντι 43 του Ολυμπιακού).

Την επόμενη αγωνιστική, (20ή, η οποία είχε διεξαχθεί αρχές Φεβρουαρίου), το τριφύλλι είχε χάσει 1-0 στη Λιβαδειά και οι ερυθρόλευκοι είχαν επικρατήσει 0-2 του ΠΑΟΚ στην Τούμπα. Από τότε μέχρι και προχθές, ο Ολυμπιακός δεν είχε χάσει την πρωτιά!

Και την «πάτησε», όπως και πέρυσι, που ο Παναιτωλικός ήταν η πρώτη ομάδα που τον υποχρέωσε σε βαθμολογική απώλεια την 5η αγωνιστική, κρατώντας τον στο Αγρίνιο στο 0-0. Τελευταία του νίκη εκεί το προ τριετίας 0-1 με το γκολ του Κέβιν Μιραλάς.

Πρώτος είναι μόνος του ο Ατρόμητος και θα έχει συγκάτοικο όποια ομάδα κερδίσει απόψε στο ΟΦΗ - Βέροια.

Επίσης, αξίζει να σημειωθεί ότι ο Ολυμπιακός είχε να δεχθεί τρία χρόνια γκολ και στις δύο πρώτες αγωνιστικές! Τώρα, οι «δράστες» ήταν η Νίκη Βόλου (3-1) και ο Παναιτωλικός (1-1), τον Σεπτέμβριο του 2011 ήταν η Ξάνθη και ο Εργοτέλης.

Με τη μόνη –και σημαντική- διαφορά ότι ο Ολυμπιακός τότε είχε ξεκινήσει με 2 νίκες, αφού κατέβαλε 2-1 του Ακρίτες στο Καραϊσκάκη και επικράτησε 2-3 του Εργοτέλη στο Ηράκλειο.

Τώρα, η τελευταία φορά που οι ερυθρόλευκοι δεν νίκησαν και τα 2 πρώτα ματς της σεζόν ήταν το 2010, όταν ηττήθηκαν 2-1 από τον Ηρακλή στη Θεσσαλονίκη και στη συνέχεια επιβλήθηκαν 2-0 της Κέρκυρας στο κεκλεισμένων των θυρών Καραϊσκάκη.

Τα ματς του Φεβρουαρίου του 2012

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ