ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Εκτός εθνικής Αγγλίας λόγω τραυματισμού οι Χέντερσον - Γκρίλις, πρώτη κλήση για Γκάλαγκερ

Ο Τζόρνταν Χέντερσον με τη φανέλα της εθνικής Αγγλίας κόντρα στην Αλβανία για τα προκριματικά του Μουντιάλ 2022 | 12 Νοεμβρίου 2021
Ο Τζόρνταν Χέντερσον με τη φανέλα της εθνικής Αγγλίας κόντρα στην Αλβανία για τα προκριματικά του Μουντιάλ 2022 | 12 Νοεμβρίου 2021 @2021 IAN WALTON/AP IMAGES

Ο Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ έχει πέντε απώλειες μετά από το ματς με την Αλβανία και ενόψει του αγώνα με το Σαν Μαρίνο, μεταξύ των οποίων οι τραυματίες Χέντερσον και Γκρίλις, ενώ θα υποδεχτεί για πρώτη φορά στα τρία λιοντάρια τον Κόνορ Γκάλαγκερ.

Η Αγγλία ισοπέδωσε με 5-0 την Αλβανία στο Γουέμπλεϊ σε μία βραδιά που ανήκε στον Χάρι Κέιν (πέτυχε το τέλειο χατ-τρικ μέσα σε ένα 45λεπτο) και ουσιαστικά έκλεισε θέση στο Μουντιάλ του Κατάρ, ωστόσο στο ματς που θα σφραγίσει το εισιτήριο θα έχει αρκετές απουσίες.

Και αυτό γιατί πέντε παίκτες που ήταν στην αποστολή των τριών λιονταριών δεν θα ταξιδέψουν στο Σαν Μαρίνο για το τελευταίο παιχνίδι τους σε αυτή την προκριματική φάση.

Ο λόγος για τους Τζόρνταν Χέντερσον και Τζακ Γκρίλις, που απεκόμισαν προβλήματα τραυματισμών και θα επιστρέψουν σε Λίβερπουλ και Μάντσεστερ Σίτι αντίστοιχα για να υποβληθούν σε νέες ιατρικές εξετάσεις, καθώς επίσης και στους Ραχίμ Στέρλινγκ, Μέισον Μάουντ και Λουκ Σο.

Ο επιθετικός των πρωταθλητών Αγγλίας δεν θα είναι στη διάθεση του ομοσπονδιακού τεχνικού λόγω ενός προσωπικού προβλήματος, ενώ ο μέσος της Τσέλσι αναρρώνει μετά από μία οδοντιατρική επέμβαση και ο αριστερός μπακ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ υπέστη διάσειση στον αγώνα με την Αλβανία.

Στον αντίποδα, το νέο πρόσωπο στην εθνική Ανδρών της Αγγλίας είναι ο Κόνορ Γκάλαγκερ, που μετά απο τη συμμετοχή του στο ματς της Κ21 της χώρας απέναντι στην Τσεχία την περασμένη Πέμπτη, κέρδισε την πρώτη του κλήση στους "μεγάλους", εξαργυρώνοντας την εντυπωσιακή παρουσία του στα γήπεδα της Premier League τη φετινή σεζόν.

Σημειώνεται πως ο δανεικός από την Τσέλσι στην Κρίσταλ Πάλας μετράει ήδη 4 γκολ σε 10 συμμετοχές του στο πρωτάθλημα με τους αετούς και θεωρείται -απολύτως δικαιολογημένα- μία από τις ευχάριστες εκπλήξεις στην κορυφαία κατηγορία στο Νησί.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΘΝΙΚΗ ΑΓΓΛΙΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ