ΕΘΝΙΚΗ ΑΓΓΛΙΑΣ

Ο Κιν έβγαλε στη σέντρα τον Μαγκουάιρ: "Βάζει το χέρι του στο αυτί, αυτό είναι ντροπιαστικό"

Ο Χάρι Μαγκουάιρ πανηγυρίζει γκολ του με τη φανέλα της Αγγλίας κόντρα στην Αλβανία | 12 Νοεμβρίου 2021
Ο Χάρι Μαγκουάιρ πανηγυρίζει γκολ του με τη φανέλα της Αγγλίας κόντρα στην Αλβανία | 12 Νοεμβρίου 2021 @2021 JIAN WALTON/AP IMAGES

Η επιλογή του Χάρι Μαγκουάιρ να γιορτάσει το γκολ του κόντρα στην Αλβανία κλείνοντας τα αυτιά του εξόργισε τον Ρόι Κιν, με τον παλαίμαχο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και νυν τηλεσχολιαστή να κάνει λόγο μεταξύ άλλων για ντροπιαστικό πανηγυρισμό.

Η Αγγλία φιλοδώρησε με πέντε γκολ την Αλβανία το βράδυ της Παρασκευής (12/11) στο Γουέμπλεϊ κλείνοντας ουσιαστικά θέση για την τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου, σε ένα ματς που ήταν καταιγιστική στο πρώτο ημίχρονο και είχε σε τρομερή κατάσταση τον Χάρι Κέιν που πανηγύρισε μάλιστα τέλειο χατ-τρικ.

Ωστόσο, παρά το όμορφο κλίμα στον αγωνιστικό χώρο και στις εξέδρες δεν έλειψε και η γκρίνια στο στρατόπεδο των τριών λιονταριών, με τον παλαίμαχο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και νυν τηλεσχολιαστή, Ρόι Κιν, να ασκεί δριμεία κριτική στον Χάρι Μαγκουάιρ για την επιλογή του να πανηγυρίσει το γκολ με το οποίο άνοιξε το σκορ στο 9ο λεπτό, κάνοντας πως κλείνει τα αυτιά του.

"Βάζει το χέρι του στο αυτί. Είναι σαν να δείχνει πως με αυτό τον τρόπο κάνει τους επικριτές του να σωπαίνουν όμως αυτό είναι ντροπιαστικό.

Οι εμφανίσεις του με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τους τελευταίους μήνες είναι ντροπιαστικοί", δήλωσε χαρακτηριστικά δείχνοντας με το δάχτυλο τον κάπτεν των κόκκινων διαβόλων.

Από την πλευρά του πάντως ο Χάρι Μαγκουάιρ έσπευσε να διευκρινίσει στο φινάλε του ματς πως με τον πανηγυρισμό του δεν είχε την πρόθεση να δώσει κάποια απάντηση για την κριτική που δέχεται το τελευταίο διάστημα. "Όχι, δεν ήταν απάντηση ο πανηγυρισμός μου.

Είμαι ο αρχηγός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, φυσικά και θα δέχομαι κριτική όταν δεν πάει καλά η ομάδα, το περιμένω αυτό και φυσικά δεν είχα πρόθεση να απαντήσω σε κάποιον".

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΑΓΓΛΙΑΣ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ