ΚΥΠΡΟΣ

Εκπρόσωπος Τύπου Απόλλωνα Λεμεσού για Βαλμπουενά στο SPORT24: "Δύσκολη περίπτωση, θα ξεκαθαρίσει τις επόμενες μέρες"

Ο Βαλμπουενά πανηγυρίζει γκολ του με τη φανέλα του Ολυμπιακού
Ο Βαλμπουενά πανηγυρίζει γκολ του με τη φανέλα του Ολυμπιακού EUROKINISSI SPORTS

Ο εκπρόσωπος Τύπου του Απόλλωνα Λεμεσού, Φανούριος Κωνσταντίνου, μίλησε στο SPORT24 για την υπόθεση του Ματιέ Βαλμπουενά, χαρακτηρίζοντάς την δύσκολη. Τόνισε πως θα ξεκαθαρίσει τις επόμενες μέρες.

Στις 10 Αυγούστου ο Ολυμπιακός είπε εις το επανιδείν στον Ματιέ Βαλμπουενά, ο οποίος ολοκλήρωσε την ποδοσφαιρική του διαδρομή στους ερυθρόλευκους. Πλέον, βρίσκεται σε αναζήτηση του επόμενου σταθμού του, όπου και πιθανότατα θα κλείσει την καριέρα του.

Ο Απόλλωνας Λεμεσού ψάχνει τον τρόπο να προχωρήσει σε μία μεγάλη κίνηση και να αποκτήσει τον 38χρονο Γάλλο μεσοεπιθετικό. Το SPORT24 επικοινώνησε με τον εκπρόσωπο Τύπου της κυπριακής ομάδας, Φανούριο Κωνσταντίνου, ο οποίος μίλησε για μία δύσκολη περίπτωση, η οποία θα καθοριστεί από συγκεκριμένους παράγοντες τις επόμενες μέρες.

"Πρόκειται σίγουρα για ένα τεράστιο ποδοσφαιριστή, με πλούσια καριέρα και σημαντικές παραστάσεις. Πρόκειται για μια πολύ δύσκολη περίπτωση η οποία θα ξεκαθαρίσει τις αμέσως επόμενες ημέρες και η τύχη της οποίας θα καθοριστεί από κάποιους συγκεκριμένους παράγοντες πέραν του οικονομικού" δήλωσε συγκεκριμένα.

Ο Βαλμπουενά σε δηλώσεις του στο RMC πριν από λίγες ημέρες, άφησε τα πάντα ανοιχτά για το μέλλον του, όμως προτεραιότητα του δεν είναι να συνεχίσει στην Ελλάδα: "Νιώθω καλά σωματικά και νοητικά. Η προτεραιότητά μου δεν είναι να μείνω στην Ελλάδα. Στη Γαλλία; Όχι αναγκαία, αλλά θα εξαρτηθεί, όλα είναι ανοικτά.

Θέλω ένα πρότζεκτ που θα απολαμβάνω να αγωνίζομαι, να βοηθάω νέους ανθρώπους και να μεταλαμπαδεύω τις αξίες μου από την πορεία μου".

Ο Βαλμπουενά είχε 150 συμμετοχές με τη φανέλα του Ολυμπιακού, ενώ το βαρύ του βιογραφικό περιλαμβάνει μεγάλες ομάδες, όπως η Μαρσέιγ (330 συμμετοχές), η Λιόν (76 συμμετοχές), η Φενέρμπαχτσε (71 συμμετοχές) και η Ντιναμό Μόσχας (40 συμμετοχές).

TAGS ΚΥΠΡΟΣ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ