ΠΑΟΚ

Εκνευρισμός και διάψευση Μπόλονι

Εκνευρισμός και διάψευση Μπόλονι
INTIME SPORTS

Πώς αντέδρασε ο Λάσλο Μπόλονι, όταν πληροφορήθηκε τις δηλώσεις που φέρεται να έχει κάνει σε ρουμανική ιστοσελίδα. Τι λένε οι παίκτες για Κοντρέρας και Βιεϊρίνια.

Έκπληξη, αλλά και έντονο εκνευρισμό δημιούργησε στο Λάσλο Μπόλονι το δημοσίευμα της ρουμανικής ιστοσελίδας " ziare.com ", σύμφωνα με το οποίο φέρεται να κάνει άκρως καυστικές δηλώσεις για την κατάσταση την οποία βιώνει στον ΠΑΟΚ.

Ο Ρουμάνος τεχνικός μετέφερε στο περιβάλλον του τον εκνευρισμό του για όσα του "χρεώνονται" ως δηλώσεις από τη ρουμανική ιστοσελίδα.

"Δεν έχω μιλήσει σε Ρουμάνο δημοσιογράφο εδώ και 1,5 μήνα, δεν ξέρω πώς βγαίνουν αυτά τα πράγματα", τόνισε χαρακτηριστικά ο 58χρονος κόουτς, ο οποίος είναι εδώ και καιρό ενήμερος για τις αποφάσεις που λαμβάνονται στο αγωνιστικό τμήμα.

Ποιες είναι οι δηλώσεις που προκάλεσαν

"Με αυτές τις συνθήκες είναι αδύνατο να φτάσουμε εκεί που θέλω. Έχω καλή συνεργασία με τη διοίκηση, αλλά το μεγάλο πρόβλημα είναι οικονομικό. Γενική η κατάσταση στην Ελλάδα είναι πολύ δύσκολη", είπε αρχικά και πρόσθεσε:

"Ετσι έχουμε μεγάλο πρόβλημα. Η αλήθεια είναι ότι με αυτές τις συνθήκες είναι αδύνατο να φτάσουμε εκεί που θέλω. Δεν έχω δει ποτέ κάτι τέτοιο στις ομάδες που έχω εργαστεί".

Τι λένε οι παίκτες για Κοντρέρας και Βιεϊρίνια

Η παραχώρηση των Κοντρέρας και Βιεϊρίνια φυσικά και επηρεάζουν τον Δικέφαλο του Βορρά και δεν λείπουν οι δηλώσεις ποδοσφαιριστών, που εκφέρουν την άποψή τους.

Ο Λίνο δεν διστάζει να πει πως ο Χιλιανός και ο Πορτογάλος θα λείψουν από την ομάδα, ενώ ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης εμφανίζεται αισιόδοξος πως ο ΠΑΟΚ θα βρει την άκρη του.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ