ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

"Έκλεισε" την αποστολή ο Ρεχάγκελ

"Έκλεισε" την αποστολή ο Ρεχάγκελ
Δέλλας

Με τους...εγχώριους διεθνείς έκλεισε η αποστολή για τους αγώνες με την Μάλτα και την Ουγγαρία

Ο Γερμανός τεχνικός δεν έκρυβε εκπλήξεις και οι ποδοσφαιριστές που κλήθηκαν είναι οι Νικοπολίδης, Πατσατζόγλου, Τοροσίδης από τον Ολυμπιακό, Βύντρα, Τζιόλης, Γκούμας, Καραγκούνης και Σαλπιγγίδης από τον Παναθηναϊκό, Δέλλας και Λυμπερόπουλος από την ΑΕΚ, ο Χαλκιάς από τον Άρη και ο Σπυρόπουλος του Πανιωνίου.
Έτσι πιο αναλυτικά οι παίκτες που απαρτίζουν την αποστολή είναι οι:Κώστας Κατσουράνης(Mπενφίκα), Γιούρκας Σεϊταρίδης(Ατλέτικο Μαδρίτης), Αγγελος Μπασινάς(Μαγιόρκα), Στέλιος Γιαννακόπουλος(Μπόλτον), Γιώργος Σαμαράς(Μάντσεστερ Σίτι), Φάνης Γκέκας(Μπάγερ Λεβερκούζεν), Σωτήρης Κυργιάκος(Αϊντραχτ Φρανκφούρτης),

Γιάννης Αμανατίδης(Αϊντραχτ Φρανκφούρτης), Μιχάλης Καψής(ΑΠΟΕΛ), Αντώνης Νικοπολίδης(Ολυμπιακός), Βασίλης Τοροσίδης(Ολυμπιακός), Χρήστος Πατσατζόγλου(Ολυμπιακός), Νίκος Σπυρόπουλος(Πανιώνιος), Κώστας Χαλκιάς(Άρης), Τραϊανός Δέλλας(ΑΕΚ), Νίκος Λυμπερόπουλος(ΑΕΚ), Γιώργος Καραγκούνης(Παναθηναϊκός), Λουκάς Βύντρα(Παναθηναϊκός), Δημήτρης Σαλπιγγίδης(Παναθηναϊκός), Αλέξανδρος Τζιόλης(Παναθηναϊκός), Γιάννης Γκούμας(Παναθηναϊκός).

Υπενθυμίζεται ότι από τους παίκτες που αγωνίζονται στο εξωτερικό δεν κλήθηκε ο Άγγελος Χαριστέας που είναι τραυματίας.

Πρώτη συγκέντρωση την Τρίτη

Η πρώτη συγκέντρωση της Εθνικής έχει προγραμματιστεί την Τρίτη(13/11-12:00) στο στο ξενοδοχείο «Σουίτες Βουλιαγμένης» και το απόγευμα( 18:30) θα γίνει η πρώτη προπόνηση στον Αγιο Κοσμά που θα είναι ανοιχτή για το κοινό. Οι υπόλοιπες προπονήσεις που έχουν προγραμματιστεί είναι:

Τετάρτη 14/11/- 11:00 ανοιχτή προπόνηση στον Αγιο Κοσμά

Πέμπτη 15/11/- 14:00 Συνέντευξη Τύπου Ο. Ρεχάγκελ στο Ελληνικό, 19:00 κλειστή προπόνηση στο Ο.Α.Κ.Α.

Παρασκευή 16/11-18:30 κλειστή προπόνηση στον Αγιο Κοσμά

Κυριακή 18/11-11:00 κλειστή προπόνηση στον Αγιο Κοσμά

Δευτέρα 19/11- 11:00 κλειστή προπόνηση στον Αγιο Κοσμά,

17:00 αναχώρηση για Βουδαπέστη

Τρίτη 20/11- 18:45 (τοπική) Συνέντευξη Τύπου Ο. Ρεχάγκελ στο «Φέρεντς Πούσκας», 19:30 προπόνηση στο ίδιο γήπεδο ανοιχτή για 15΄.






















TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ