ΑΡΗΣ

Έκκληση Κατσαβάκη στον κόσμο του Άρη

Έκκληση Κατσαβάκη στον κόσμο του Άρη
Κατσαβάκης INTIME SPORTS

Η αποστολή του Άρη έφτασε στο Μόναχο και ταξιδεύει οδικώς για το Πράτο Άλο Στέλβιο. 'Έκκληση στους φιλάθλους για συστράτευση από τον Μάκη Κατσαβάκη κατά την αναχώρηση από το αεροδρόμιο Μακεδονία.

Στις 18:00 σήμερα (23/07) το απόγευμα είναι προγραμματισμένη η πρώτη προπόνηση του Άρη στο Πράτο Άλο Στέλβιο. Η αποστολή πέταξε από Θεσσαλονίκη για Μόναχο και βρίσκεται καθ’ οδόν για την Ιταλία.

Στο αεροδρόμιο Μακεδονία ο Μάκης Κατσαβάκης έκανε έκκληση στον κόσμο της ομάδας για συστράτευση. Αναλυτικά τα όσα είπε ο Σερραίος τεχνικός:

Για την προετοιμασία και τη δουλειά που περιμένει να γίνει με τα νέα παιδιά...

"Τα δύσκολα έχουν αρχίσει εδώ και πολύ καιρό. Πάμε τώρα να κάνουμε τα φιλικά σε μία χρονική στιγμή που δεν είμαστε έτοιμοι, γιατί χάσαμε δύο εβδομάδες από το κυρίως πρόγραμμα. Θέλει ιδιαίτερη προσοχή γιατί τα περισσότερα παιδιά δεν είναι έτοιμα να ανταπεξέλθουν στο κάλεσμα.

Θα γίνουν και κάποιοι πειραματισμοί σε κάποιους ρόλους, κάτι που είναι θετικό και σίγουρα περιμένουμε τη βοήθεια από τα τρία παιδιά που θα καλύψουν τις τρεις θέσεις για να μπορέσουν και αυτά να μπουν σιγά σιγά στο πνεύμα της ομάδας και να μας δώσουν τη βοήθεια που περιμένουμε"

Για τις τρεις μεταγραφικές κινήσεις για παίκτες άνω των 24 χρόνων...

"Είμαστε πολύ κοντά. Εκείνο που προέχει και έχω συζητήσει με τους συνεργάτες στη διοίκηση οι οποίοι μοχθούν προς αυτή την κατεύθυνση, είναι να έρθουν καλά παιδιά, γιατί η ομάδα έχει ανάγκη εκτός από την ποδοσφαιρική τους αξία να είναι και καλά παιδιά για να στηρίξουν τους μικρούς, που θα είναι ο κύριος κορμός"

Για πιθανές μεταγραφές και άλλων νεαρών...

"Ενδεχομένως να πάμε για μία ή δύο περιπτώσεις αλλά σε αυτή τη φάση έχουμε καλύψει ένα μεγάλο μέρος κυρίως μεσοαμυντικά, γιατί είχε τεράστια κενά εκεί η ομάδα. Ενδεχομένως να κληθούν κάποιοι για τα τελευταία παιχνίδια κα βέβαια συλλέγουμε πληροφορίες για ότι προκύψει, ακόμα και σε ηλικίες κάτω των 20 ετών"

Για τον Ντούσερ...

"Είναι από τις περιπτώσεις που μας ενδιαφέρουν. Είναι ένας παίκτης μεγάλης εμβέλειας και ενδιαφέρει το σύλλογο"

Για τη βοήθεια του κόσμου...

"Αυτό που θα ήθελα είναι να απευθύνω έκκληση προς τους φιλάθλους να ανταποκριθούν στο κάλεσμα της διοίκησης, γιατί υπάρχει μία τεράστια προσπάθεια να καλυφθούν τα οικονομικά κενά, γιατί τα παιδιά μοχθούν και βέβαια στους επιφανείς οικονομικά που θα πρέπει να βοηθήσουν αυτή την προσπάθεια.

Ο σύλλογος έχει ανάγκη αυτούς τους ανθρώπους και θα πρέπει να συστρατευθούν στην προσπάθεια της διοίκησης"

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ