ΠΑΟΚ

Ειρηνική πορεία στις φυλακές

Ειρηνική πορεία στις φυλακές
μηχανοκίνητη πορεια οπαδοι φιλαθλοι

Με ειρηνικό τρόπο ολοκληρώθηκε η μηχανοκίνητη πορεία των φιλάθλων του ΠΑΟΚ στις φυλακές των Διαβατών

Σε αυτήν συμμετείχαν εκατοντάδες φίλαθλοι του ΠΑΟΚ με σκοπό τους να διαμαρτυρηθούν και να εκφράσουν την αντίθεσή τους στον Αθλητικό Νόμο Ορφανού. Ένας νόμος που είχε σαν αποτέλεσμα την φυλάκιση δύο φιλάθλων της ομάδας που συνελήφθησαν πριν το φετινό παιχνίδι πρωταθλήματος με τον Ολυμπιακό στο γήπεδο της Τούμπας.
Η σημερινή η μηχανοκίνητη πορεία των φιλάθλων του ΠΑΟΚ αποτέλεσε το επόμενο βήμα της συλλογής των χιλιάδων υπογραφών – που ξεπέρασαν τις 8.000 - στο υπόμνημα προς τον Υπουργό Δικαιοσύνης κ. Δένδια για αναθεώρηση-τροποποίηση του νόμου. Θα πρέπει να σημειωθεί ότι για το συγκεκριμένο θέμα εκτός από τους συνδέσμους φιλάθλων του ΠΑΟΚ ανακοίνωση εξέδωσε ως τασσόμενος υπέρ της όλης προσπάθειας και ο Α.Σ. ΠΑΟΚ.

Στο αγωνιστικό κομμάτι συνεχίστηκε σήμερα η προετοιμασία του Φερνάντο Σάντος και των ποδοσφαιριστών του για το δεύτερο συνεχόμενο εκτός έδρας παιχνίδι τη φορά αυτή με αντίπαλο την Skoda Ξάνθη στα Πηγάδια.

Η σημερινή προπόνηση περιλάμβανε ασκήσεις τακτικής και ατομικής βελτίωσης. Για άλλη μια μέρα ο Ζλάταν Μουσλίμοβιτς ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα, λόγω του προβλήματος που αντιμετωπίζει στους προσαγωγούς. Επίσης, ο Μάρκος Αντόνιο απουσίαζε από την προπόνηση, καθώς συνεχίζει να βρίσκεται στην Πορτογαλία.

Όσο για την αυριανή προπόνηση του ΠΑΟΚ θα γίνει στις 10:30 το πρωί στο νέο γήπεδο του Π.Α.Ο.Ν.Ε. ενώ τη σημερινή παρακολούθησαν και οι μαθητές της Ε’ και ΣΤ’ τάξης του 2ου Δημοτικού Σχολείου Μενεμένης που συνοδεία των δασκάλων τους βρέθηκαν από νωρίς στις εγκαταστάσεις της Σουρωτής.

Στα εκτός αγωνιστικά οι Ζήσης Βρύζας και Γιώργος Γεωργιάδης έχουν ετοιμάσει τις βαλίτσες τους με σκοπό να αναχωρήσουν για την Λατινική Αμερική και βασικό προορισμό τους την Αργεντινή. Εκεί είναι προγραμματισμένο να παραμείνουν για έντεκα ημέρες «τσεκάροντας» υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους με πιο σημαντικό τους ραντεβού αυτό με τους ιθύνοντες της Μπόκα Τζούνιορς.








TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ