ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

Ειδικό πρόγραμμα για Λαζάρ

Ειδικό πρόγραμμα για Λαζάρ

Ο νεοαποκτηθείς ποδοσφαιριστής του Παναιτωλικού, Κοστίν Λάζαρ ακολουθεί ειδικά διαμορφωμένο πρόγραμμα εκγύμνασης ώστε να είναι όσο το δυνατόν πιο γρήγορα στην διάθεση του Χάβου.

Σιγά-σιγά θα μπει στο πρόγραμμα των νέων του συμπαικτών ο Κοστίν Λάζαρ, το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα του Παναιτωλικού, στην προσπάθεια των ανθρώπων της ομάδας του Αγρινίου να μην υπάρξει κάποιο απρόοπτο.

Ο διεθνής μέσος ακολουθεί ειδικά διαμορφωμένο πρόγραμμα εκγύμνασης έτσι ώστε να είναι όσο το δυνατόν πιο γρήγορα στην διάθεση του Χάβου. Ο έμπειρος τεχνικός τώρα στην προπόνηση της Τετάρτης είδε και δυο από τους βασικούς του ποδοσφαιριστές να ανεβάζουν τον ρυθμό εκγύμνασης τους καθώς οι Βιγιαφάνες και Μορένο προπονήθηκαν μαζί με τους υπόλοιπους συμπαίκτες τους στο μεγαλύτερο κομμάτι του προγράμματος.

Το σχετικό δελτίο Τύπου αναφέρει:

"Ασκήσεις μυικής ενδυνάμωσης με το βάρος του σώματος (Core Stability), ασκήσεις λειτουργικής προπόνησης δύναμης, ασκήσεις κατοχής μπάλας μεσαίας έντασης και στο τέλος αερόβιο τρέξιμο χωρίς μπάλα, περιλάμβανε το σημερινό πρόγραμμα.

Μεγάλο μέρος της προπόνησης ακολούθησαν οι Βιγιαφάνιες – Μορένο και συνέχισαν τα ατομικά τους προγράμματα. Διαφοροποιημένο πρόγραμμα ακολούθησαν ο Μύγας (λόγω του χτυπήματος που έχει στο μάτι) και ο Λάζαρ (λόγω προσαρμογής). Θεραπεία και τρέξιμο έκανε ο Ραφαέλ.

Η προπόνηση της Πέμπτης θα γίνει στις 4.00 το απόγευμα στο EMILEON".

TAGS ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ