ΑΡΗΣ

Εγχειρίστηκε ο Σιστόν

Εγχειρίστηκε ο Σιστόν
Σιστόν

Η εγχείρηση του Σιστόν στέφθηκε με επιτυχία ωστόσο η επιστροφή του στη δράση υπολογίζεται σε 4-6 εβδομάδες

Η εγχείρηση του Σιστόν μπορεί να στέφθηκε με επιτυχία ωστόσο η επιστροφή του και πάλι στους αγωνιστικούς χώρους σύμφωνα με την πρώτη εκτίμηση οριοθετήθηκε για μετά από 4-6 εβδομάδες.
Όσο για την μίνι προετοιμασία με αφορμή την διακοπή του πρωταθλήματος λόγω υποχρεώσεων των Εθνικών ομάδων; Ο Κίκε Ερνάντεθ όπως είναι γνωστό έχει προγραμματίσει φιλικό παιχνίδι για το απόγευμα της Κυριακής (07/09, 19:00) στην Βέροια με αντίπαλο την τοπική ομάδα.

Από αυτό θα απουσιάσουν οι διεθνείς Σανέλ Γιάχιτς, Νάτσο Γκαρσία και Κρίστι Βανγκέλι που βρίσκονται στις πατρίδες τους λόγω υποχρεώσεων με τις Εθνικές ομάδες στον δρόμο προς την τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2010 στα γήπεδα της Νοτίου Αφρίκης.

Ο Γιάχιτς με την Βοσνία για τα παιχνίδια κόντρα σε Ισπανία και Εσθονία, ο Γκαρσία στην Βολιβία που είναι να αντιμετωπίσει εκτός έδρας τον Ισημερινό και την Βραζιλία και Βανγκέλι στην Αλβανία για τα εντός έδρας παιχνίδια με Σουηδία και Μάλτα.

Οι Γιάχιτς και Βανγκελί αναμένεται να επιστρέψουν στην Θεσσαλονίκη την ερχόμενη Πέμπτη (11/09) ενώ ο Γκαρσία την επομένη με τον Ερνάντεθ να ευελπιστεί πως άπαντες θα επιστρέψουν υγιείς εν όψει του εκτός έδρας παιχνιδιού με τον Εργοτέλη (14/09).

Λεκμπέλο αντί Πασσαλή

Η ΠΑΕ Άρης έκανε αποδεκτή την παραίτηση του Πέτρου Πασσαλή από το πόστο του τεχνικού διευθυντή όλων των ακαδημιών την θέση του οποίου πήρε ο Αρτούρ Λεκμπέλο.

Η ΠΑΕ Άρης με ανακοίνωσή της ευχαρίστησε τον Πασσαλή για την προσφορά του και την άψογη συνεργασία σε όλη τη διάρκεια της περιόδου και του εύχεται κάθε επιτυχία στις μελλοντικές του επαγγελματικές ενασχολήσεις.

Παράλληλα έκανε γνωστό ότι από σήμερα νέος τεχνικός διευθυντής των ακαδημιών της ΠΑΕ Άρης, αναλαμβάνει ο βετεράνος ποδοσφαιριστής του συλλόγου Αρτούρ Λεκμπέλο, ο οποίος έχει πτυχίο γυμναστή, ενώ διετέλεσε και προπονητής σε αρκετές ομάδες, αλλά και σε ακαδημίες.

Ο Λεκμπέλο γεννήθηκε στις 23 Φεβρουαρίου 1966 και σταμάτησε την ενεργό δράση το 1999. Στον Άρη αγωνίστηκε τις περιόδους 1991-1997 έχοντας στο ενεργητικό του 187 συμμετοχές στο πρωτάθλημα της Α΄ Εθνικής και 4 στο Κύπελλο UEFA.

Επιστροφή στις προπονήσεις

Στις προπονήσεις επέστρεψαν σήμερα οι ποδοσφαιριστές του Άρη που γυμνάστηκαν πρωί και απόγευμα, ενώ το ίδιο πρόγραμμα θα ακολουθήσουν και αύριο.

Μόνοι τους γυμνάστηκαν οι Ρομπέρτο Μπατιόν και Τόνι Κάλβο. Ο Αργεντινός μέσος παρουσιάζει σημαντική βελτίωση, ενώ ο Ισπανός είχε ενοχλήσεις στο δικέφαλο μετά τον αγώνα με τον Λεβαδειακό. Εκτός προπονήσεων παραμένει ο Μάριο Ρεγκέιρο εξαιτίας του τραβήγματος που υπέστη στον αγώνα της Κυριακής.

Αύριο εξάλλου ο γιατρός της ομάδας, Βαγγέλης Πανταζής, θα εξετάσει τον Αλεχάντρο Λέμπο για να διαπιστώσει την πορεία της αποθεραπείας του (ρωγμώδες κάταγμα). Επίσης θα περάσει από υπέρηχο τον Δημήτρη Καρατζιοβαλή που το πρωί αισθάνθηκε ενοχλήσεις στη γάμπα.



























TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ