ΠΑΟΚ

Έφυγε με άδεια ο Γκαρσία

Έφυγε με άδεια ο Γκαρσία
Γκαρσία INTIME SPORTS

Στα άκρα οδηγούνται οι σχέσεις του ΠΑΟΚ με τον Πάμπλο Γκαρσία, μετά την άρνηση του δεύτερου να μιλήσει με τον Παντελή Κωνσταντινίδη. Σηκώθηκε και έφυγε από την Ελλάδα ο Ουρουγουανός μαζί με την οικογένεια του, μετά από υποχρεωτική άδεια που του έδωσε η ΠΑΕ.

Ο αποκλεισμός του Γκαρσία από την αποστολή του αγώνα στην Ισπανία με την Βιγιαρέαλ είναι η κορυφή του παγόβουνου. Από κάτω όμως έχουν προηγηθεί αρκετά πράγματα που οδήγησαν σε αυτήν την ενέργεια.

Μετά τα όσα συνέβησαν με τον Μάκη Χάβο στην προπόνηση της Δευτέρας, ο Παντελής Κωσταντινίδης ανέλαβε την ευθύνη να μιλήσει στο 33χρονο άσο με σκοπό να τον συνετίσει και να του ανακοινώσει πως θα πληρώσει πρόστιμο, σύμφωνα με τον εσωτερικό κανονισμό.

Ο Πάμπλο Γκαρσία ωστόσο αρνήθηκε να μιλήσει στον τεχνικό διευθυντή του ΠΑΟΚ, γεγονός που εκνεύρισε αφάνταστα τον Θοδωρή Ζαγοράκη. Αμέσως ο πρόεδρος του Δικέφαλου ζήτησε από τον Χάβο να τον αποκλείσει από την αποστολή με την Βιγιαρεάλ και πλέον είναι φανερό πως τα πράγματα φαίνεται οδηγούνται στα άκρα.

Στην Ισπανία ο Γκαρσία

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες το πρωί της Τετάρτης, ο Πάμπλο Γκαρσία πήρε την οικογένεια του και έφυγε από την Θεσσαλονίκη με προορισμό την Ρώμη, απ' όπου στη συνέχεια ταξίδεψε στην Ισπανία, μετά από υποχρεωτική άδεια που έδωσε η ΠΑΕ για τις επόμενες πέντε ημέρες.

Εκεί ο Γκαρσία έχει εξοχικό και πήγε για να ηρεμήσει λίγες ημέρες, ενώ δεν αποκλείεται να μεταβεί στο γήπεδο για να δει το παιχνίδι του ΠΑΟΚ με την Βιγιαρεάλ.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ