ΠΑΟΚ

Άνω, κάτω με Γκαρσία

Άνω, κάτω με Γκαρσία
INTIME SPORTS

Μπάχαλο στον ΠΑΟΚ, αφού ο Πάμπλο Γκαρσία αρνήθηκε να παίξει ως αριστερό χαφ στο οικογενειακό διπλό και αποχώρησε από την προπόνηση, αφού πρώτα διαφώνησε με τον Χάβο. Αναμένονται εξελίξεις.

Η αποχώρηση του Παύλου Δερμιτζάκη από την τεχνική ηγεσία του ΠΑΟΚ φαίνεται πως δεν απέφερε την πολυπόθητη ηρεμία στην ομάδα.

Λίγο πριν το τέλος της προπόνησης της Δευτέρας, ο υπηρεσιακός προπονητής του Δικεφάλου Μάκης Χάβος ζήτησε από τον Πάμπλο Γκαρσία να αγωνιστεί ως αριστερό χαφ στο οικογενειακό διπλό.

Ο διεθνής ποδοσφαιριστής από την Ουρουγουάη μέσω του μεταφραστή της ομάδας ζήτησε να μην δοκιμαστεί στην συγκεκριμένη θέση γεγονός που προκάλεσε την αντίδραση του προπονητή .

Ο Χάβος του απάντησε ότι... "αν δε σου αρέσει, μπορείς να αποχωρήσεις". Η απάντηση του Ουρουγουανού ήταν... "αυτό θα κάνω", όπως κι έκανε.

Η επίσημη τοποθέτηση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ήταν ότι ο Γκαρσία αποχώρησε από την προπόνηση με άδεια από τον προπονητή, όμως, αυτό που συνέβη δεν ήταν ακριβώς "άδεια" από τον Χάβο στον παίκτη. Αναμένεται επί του θέματος η θέση της "ασπρόμαυρης" διοίκησης.

Ο ίδιος ο Γκαρσία, αποχωρώντας από τη Σουρωτή, δεν θέλησε να κάνει κανένα σχόλιο για το συμβάν στους ευρισκόμενους εκεί εκπροσώπους του Τύπου, με αποτέλεσμα να προκληθεί ένταση και ο Γκαρσία να αποχωρήσει από την προπόνηση η οποία είχε φυσιολογική εξέλιξη στη συνέχεια.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ