ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Εφεση και αγωνία την Τετάρτη

Εφεση και αγωνία την Τετάρτη
INTIME SPORTS

Αγωνία στους φίλους του Παναθηναϊκού, για την εκδίκαση της έφεσης από τη Δευτεροβάθμια Επιτροπή με την απόφαση να ανακοινώνεται την Τετάρτη. Την ίδια μέρα εισιτήρια αν αλλάξει η απόφαση τιμωρία έδρας. Οχι, σε μετακίνηση οπαδών του ΠΑΟΚ.

Την Τετάρτη (13/10) στις 17:00, θα εκδικαστεί τελικά από τη Δευτεροβάθμια Επιτροπή, η έφεση που κατέθεσε ο Παναθηναϊκός την Δευτέρα, κατά της πρωτόδικης απόφασης της Πειθαρχικής Επιτροπής της Σούπερ Λίγκα, και την ποινή αποκλεισμού μίας αγωνιστικής της έδρας του για τα όσα έγιναν στην Καβάλα.

Το βράδυ της ίδιας μέρας ή το αργότερο μέχρι την Πέμπτη το πρωί θα έχει ανακοινωθεί η απόφαση. Στον Παναθηναϊκό υπάρχει αισιοδοξία αισιοδοξία πως η ποινή θα μετατραπεί σε χρηματικό πρόστιμο.

Εισιτήρια αμέσως αλλά όχι και για φιλοξενούμενους

Αν συμβεί αυτό, αυτόματα συμβαίνουν δύο τεινά. Αρχικά, οι ιθύνοντες του "τριφυλλιού" αστραπίαια θα εκδώσουν εισητήρια για το ντέρμπι του Σαββάτου και θα πωλούνται στα εκδοτήρια μέχρι την ώρα του αγώνα.

Παράλληλα, με κοινή απόφαση των "πράσινων" και της Αστυνομίας, έχει αποφασιστεί να μην δοθούν εισιτήρια στην αντίπαλη ΠΑΕ (με τον ΠΑΟΚ να έχει ζητήσει από τους "πράσινους" 3.750 εισιτήρια) για το ντέρμπι της 6ης αγωνιστικής το προσεχές Σάββατο (19:30).

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ