ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ

Έδειξε το φιλανθρωπικό του πρόσωπο

Έδειξε το φιλανθρωπικό του πρόσωπο
Σήμα

Αντιπροσωπεία του Αγροτικού Αστέρα μοίρασε δώρα στα παιδιά του βρεφοκομείου Άγιος Στυλιανός

Στο βρεφοκομείο που φιλοξενεί τα μικρά παιδάκια που δεν έχουν οικογένεια πήγαν ο Διευθυντής της ΠΑΕ, Χάρης Πεκιαρίδης, το μέλος του ΔΣ του Ερασιτέχνη, Μάκης Σπαχής, ο προπονητής της Β’ ομάδας, Ανέστης Τσιτενίδης, ο Υπεύθυνος των Ακαδημιών, Σάκης Παρασλαρίδης και αντιπροσωπεία ποδοσφαιριστών, αποτελούμενη από τον αρχηγό, Παναγιώτη Μπεκιάρη και τους Σταύρο Βαγγελόπουλο, Παναγιώτη Τσούκλη, Στέργιο Γιακουμή, Τρύφωνα Κρουσταλέλη, Θοδωρή Τσάτσα, Μπάμπη Βουτσά και Νίκο Καθάριο.
Τους ανθρώπους των "πρασίνων" υποδέχτηκαν ο Εκτελεστικός Διευθυντής του βρεφοκομείου, καθηγητής του ΑΠΘ, κύριος Σαββαϊδης και η σύζυγος του Δημάρχου Θεσσαλονίκης, κ. Παπαγεωργοπούλου, που είναι μέλος του ΔΣ του Αγίου Στυλιανού.

Αφού ευχαρίστησαν τους ποδοσφαιριστές για την κίνηση αγάπης, τους έδωσαν κάποιες πληροφορίες για τον Άγιο Στυλιανό, ο οποίος σήμερα φιλοξενεί 25 παιδάκια, που έχουν βρει εκεί καταφύγιο, έως ότου υιοθετηθούν από κάποιο ζευγάρι.

Από την πλευρά τους οι ποδοσφαιριστές δια στόματος αρχηγού, υποσχέθηκαν στους ιθύνοντες του Αγίου Στυλιανού, ότι ο Αγροτικός Αστέρας θα είναι πάντα κοντά σε ανθρώπους -και δη σε μικρά παιδάκια- που έχουν πραγματική ανάγκη.




TAGS ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ