ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ

Γιέσιτς: "Άλλαξε η ψυχολογία μου"

Γιέσιτς: "Άλλαξε η ψυχολογία μου"
γιεσιτς

Η αλλαγή ψυχολογίας αποτέλεσε τον βασικό λόγο που ο Ιβαν Γιέσιτς πραγματοποίησε μια πολύ καλή εμφάνιση μέσα στην Κατερίνη με αντίπαλο τον Πιερικό

O Γιέσιτς, σε συνέντευξη που παραχώρησε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας, τόνισε ότι σημαντικό ρόλο στην απόδοση του έπαιξε η παρουσία του Μάκη Χάβου στον πάγκο της ομάδας και δηλώνει θετικός στην προοπτική να συνεχίσει την καριέρα του στον Αγροτικό και μετά το καλοκαίρι.
Ιβάν, στο τελευταίο παιχνίδι με τον Πιερικό πραγματοποίησες μια πολύ καλή εμφάνιση και ήσουν ο δημιουργός 2-3 ευκαιριών. Άλλαξε κάτι και σε είδαμε έτσι;

" Η ψυχολογία μου! Χωρίς να θέλω να ακουστώ εγωιστής, ξέρω ότι έχω πολλές δυνατότητες, που δυστυχώς μέχρι σήμερα δεν έχω δείξει. Δεν είναι θέμα προσαρμογής ή οτιδήποτε άλλο μπορεί να φανταστεί κανείς. Είναι καθαρά θέμα ψυχολογίας. Όταν ξέρω τι μπορώ να προσφέρω και δεν το καταφέρνω, δυστυχώς απογοητεύομαι και δεν αποδίδω. Όμως, από την προηγούμενη εβδομάδα αυτό έχει αλλάξει. Νιώθω, ότι όσα έχω να δώσω στην ομάδα μου, θα τα δώσω. Αισθάνομαι καλύτερα από ποτέ".

Σ’ αυτή σου την αλλαγή έπαιξα ρόλο και η έλευση του νέου προπονητή, του κυρίου Χάβου;

" Εννοείται, ότι αποτέλεσε έναν πολύ σημαντικό παράγοντα. Κι όχι μόνο για μένα, πιστεύω, αλλά για όλα τα παιδιά. Έχω παίξει σε πολλές καλές ομάδες και μπορώ να πω με σιγουριά, ότι ο Αγροτικός Αστέρας διαθέτει παίκτες με ποιότητα, καλούς, δυνατούς, συνδυάζει εμπειρία και ταλέντο. Δυστυχώς, τα μέχρι σήμερα αποτελέσματα δε μας ευνόησαν και όλο αυτό είχε κακή επίπτωση στην ψυχολογία μας. Η έλευση του νέου κόουτς έδωσε σε όλους ένα επιπλέον κίνητρο: να αποδείξουμε, ότι μπορούμε στην πράξη, όχι μόνο στα λόγια".

Λες, ότι ο Αγροτικός Αστέρας αποτελείται από ένα αξιόλογο ρόστερ, με πολλές δυνατότητες. Πώς γίνεται και δε συνδυάζεται αυτό με θετικά αποτελέσματα;

" Κοιτάξτε, εγώ δεν είμαι προπονητής για να σας πω, τι φταίει και δεν έχουμε 16 ή 18 βαθμούς. Σίγουρα είναι και θέμα τύχης, γιατί σε κάποια εκτός έδρας παιχνίδια ήμασταν πολύ καλοί, αλλά δεν πήραμε το τρίποντο. Σίγουρα είναι και θέμα διαιτησίας, κάποιες φορές. Αλλά, οπωσδήποτε, είναι και θέμα δικό μας, των ποδοσφαιριστών, που κάνουμε λάθη ή δε δίνουμε το 100% των δυνάμεών μας".

Το συμβόλαιό σου λήγει φέτος. Θα ήθελες να παραμείνεις στην ομάδα;

" Όσο τίποτα! Στον Αγροτικό Αστέρα είμαστε σαν μια οικογένεια: από τον Πρόεδρο μέχρι τον φροντιστή, είμαστε τόσο δεμένοι …προσωπικά δεν έχω ξανασυναντήσει στην καριέρα μου τέτοιο κλίμα. Ξέρω –γιατί το νιώθω- ότι οι άνθρωποι της Διοίκησης πιστεύουν σε ‘μένα και στις δυνατότητές μου. Θέλω να σταθώ στο ύψος των απαιτήσεών τους, να μην τους απογοητεύσω και να μείνω στην ομάδα, γιατί το αξίζω".














TAGS ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ