FOOTBALL LEAGUE

Δύσκολη έξοδος για τον ΠΑΣ

Δύσκολη έξοδος για τον ΠΑΣ
New Image
Η 2η αγωνιστική ξεκινά το Σάββατο το μεσημέρι με την αναμέτρηση Χαϊδάρι-Καλιθέα. Παρά το πολύ ενδιαφέρον Σαββατιάτικο παιχνίδι, τα κυριότερα παιχνίδια διεξάγονται την Κυριακή. Το Πιερικός-ΠΑΣ Γιάννενα είναι ένα από τα κυριότερα.
Οι γηπεδούχοι προέρχονται από το εντυπωσιακό 3-0 επί της Καστοριάς στην πρεμιέρα. Η ομάδα αγωνίστηκε μπροστά σε 3.000 οπαδούς που έδειξαν διψασμένοι για νίκες της ομάδας τους. Στόχος το 2 στα 2 αν και όλοι γνωρίζουν πως ο ΠΑΣ είναι το μεγάλο φαβορί για την άνοδο.

Από την άλλη, η ομάδα του Χατζάρα προέρχεται από την νίκη της πρεμιέρας με 2-0 επί του Αιγάλεω με 2-0. Το ρόστερ του ΠΑΣ θυμίζει ομάδα της Σούπερ Λίγκας και όλοι στην ομάδα θέλουν μόνο την νίκη στο Δημοτικό Στάδιο της Κατερίνης.

Οι φιλοξενούμενοι θέλουν να ξεκινήσουν με μία εκτός έδρα νίκη που θα είναι βάλσαμο για την ψυχολογία της ομάδας που πέρυσι ταλαιπωρήθηκε πάρα πολύ μακριά από τα Ιωάννινα, με μόλις 2 νίκες και 8 ήττες. Διαθέσιμοι οι Μπέι και Ζαφειρόπουλος που έλειψαν από την πρεμιέρα.

Για το τρίποντο Εθνικός και Κέρκυρα
Δεν ξεκίνησε καλά η χρονιά για τον φιλόδοξο Εθνικό. Η ομάδα του Γκουλή γνώρισε την ήττα με 2-1 στην πολύ δύσκολη έδρα του Αγροτικού Αστέρα, αν και είχε καλά αγωνιστικά διαστήματα.

Στόχος δεν είναι άλλος από την νίκη, αν και όλοι σέβονται την Κέρκυρα που συγκαταλέγεται στα μεγάλα φαβορί για την άνοδο. Με 11-1-5 την περσινή χρονιά εντός έδρας, ο Εθνικός απέδειξε πως στην έδρα του δεν φοβάται καμία ομάδα. Δεν υπάρχουν σοβαρά αγωνιστικά προβλήματα.

Η ομάδα του Τεννέ ήταν η μόνη που δεν επικράτησε στην έδρα της από τους αγώνες της πρεμιέρας. Το 0-0 με τον Πανσεραικό ήρθε φυσιολογικά με τους "Φαίακες" να μην πιάνουν καλή απόδοση στο παιχνίδι.

Παρά το ατυχές αποτέλεσμα της πρεμιέρας ο Τεννές δηλώνει πίστη στο πολύ αξιόλογο ρόστερ της ομάδας του και ζητά την νίκη στο παιχνίδι με τον Εθνικό. Αναμφίβολα η Κέρκυρα διαθέτει παίκτες που μπορούν να την οδηγήσουν στην άνοδο, αν και χρειάζεται πολύ καιρός ακόμα για χρήσιμα συμπεράσματα. Εκτός οι Ντα Σίλβα και Φλαβίνιο.

Το πρόγραμμα της 2ης αγωνιστικής έχει ως εξής:

Σάββατο 29/9 (16.00)

Χαϊδάρι-Καλιθέα

Κυριακή 30/9 (16.30)

Αιγάλεω-Θρασύβουλος
Ηλυσιακός-Πανσεραικός
Καλαμάτα-Αγροτικός Αστέρας
Καστοριά-Εθνικός Αστέρας
Ολυμπιακός Βόλου-Άγιος Δημήτριος
Εθνικός-Κέρκυρα
Πιερικός-ΠΑΣ Γιάννενα

Δευτέρα 1/10
Ιωνικός-Πανθρακικός (17.30)




























TAGS FOOTBALL LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ