ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ

Δύσκολα θα αγωνιστεί η Δόξα Δράμας

Δύσκολα θα αγωνιστεί η Δόξα Δράμας
INTIME SPORTS

Πολύ δύσκολο είναι το ενδεχόμενο να αγωνιστεί η Δόξα Δράμας στην σαββατιάτικη αναμέτρηση των πλέϊ οφ με αντίπαλο τον ΟΦΗ, καθώς στην ομάδα έχουν μείνει μόλις έξι παίκτες. Διαβάστε ποιοι αντιμετωπίζουν προβλήματα και θα επιστρέψουν στην Δράμα

Πολύ δύσκολο είναι πλέον η Δόξα Δράμας να κατέβει να αγωνιστεί τόσο στο σαββατιάτικο παιχνίδι με τον ΟΦΗ για την 5η αγωνιστική των πλέϊ οφ, όσο και στο τελευταίο ματς με τον Λεβαδειακό.

Ο λόγος είναι η αδυναμία των "μαυραετών" να συμπληρώσουν ενδεκάδα, καθώς έχουν μείνει μόλις έξι παίκτες στην διάθεση του Μιχάλη Γρηγορίου.

Συγκεκριμένα, αυτοί είναι οι Τοπαλίδης, Ραφαήλ Τσιμπλίδης, Κουμπρόγλου, Τρελλόπουλος, Στεργιανός και Αμανατίδης.

Οι υπόλοιποι οκτώ ποδοσφαιριστές αναμένεται να επιστρέψουν στην Δράμα, γιατί είτε αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμού, είτε είναι τιμωρημένοι.

Οι παίκτες που θα αναχωρήσουν για την πόλη της Μακεδονίας είναι οι τραυματίες Γελαδάρης, Πακάλτσης, Σιάκκας, Χλωρός, Νίκος Τσιμπλίδης, Ρούτσης, Καρακώστας και Βέρτζος, ενώ τιμωρημένος είναι ο Καπέλ.

Πλέον όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά για την σαββατιάτικη αναμέτρηση και το πρωί του Σαββάτου θα αποφασιστεί οριστικά αν θα κατέβει η Δόξα και με ποιους παίκτες.

TAGS ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ