ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ

Δυο νέα προβλήματα για Ταουσιάνη στον Εργοτέλη

Δυο νέα προβλήματα για Ταουσιάνη στον Εργοτέλη
Γκοργκς INTIME SPORTS

Ο διεθνής Γκορκς και ο στρατευμένος Γκέντσογλου απουσίασαν από την προπόνηση του Εργοτέλη την Δευτέρα ενώ τέσσερις παίκτες των Κρητικών γυμνάστηκαν μόνοι τους.

Η επόμενη της ήττας από τον Αστέρα Τρίπολης βρήκε τους παίκτες του Εργοτέλη κανονικά στο γήπεδο με τον τεχνικό της ομάδας κ. Ταουσιάνη να έχει προγραμματίσει κανονικά προπόνηση.

Σε αυτή σημειώθηκαν έξι απουσίες καθώς πλην των τραυματιών απουσίαζαν και ο διεθνής Γκορκς αλλά και ο στρατευμένος Σάββας Γκέντσογλου με το σχετικό δελτίο Τύπου να αναφέρει:

"Στο βοηθητικό γήπεδο του Παγκρητίου Σταδίου συγκεντρώθηκαν σήμερα οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας για απογευματινή προπόνηση, έπειτα από την εκτός έδρας αναμέτρηση της Κυριακής με τον Αστέρα Τρίπολης. Όσοι αγωνίστηκαν στο χθεσινό παιχνίδι έκαναν αποθεραπεία, ενώ για τους υπόλοιπους το πρόγραμμα περιελάμβανε συνδυαστικές ασκήσεις με έμφαση στα τελειώματα φάσεων και αγωνιστικά παιχνίδια σε περιορισμένο χώρο.

Απουσίαζε από την προπόνηση ο Γκορκς, καθώς ενσωματώθηκε στην αποστολή της Εθνικής Λετονίας, όπως και ο Γκέντσογλου, λόγω στράτευσης. Ατομικά γυμνάστηκαν οι Γιουσούφ, Γιοβάνοβιτς και Μπουρσέλης, ενώ ο Σαράνοφ έκανε θεραπεία.

Η επόμενη προπόνηση έχει προγραμματιστεί να ξεκινήσει την Τετάρτη στις 16:00, καθώς αύριο δόθηκε ρεπό".

TAGS ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ