ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Δοκιμάζει Αλόνσο, πρόβλημα με "Μπελούτσι"

Δοκιμάζει Αλόνσο, πρόβλημα με "Μπελούτσι"
Μικέλ Αλόνσο-Ολυμπιακός

Τον αδερφό του Τσάβι Αλόνσο, Μίκελ, θα δοκιμάσουν οι "ερυθρόλευκοι". Πρόβλημα με Μπελούτσι

Ο 28χρονος Ισπανός αμυντικός μέσος, αδερφός του Τσάβι Αλόνσο της Λίβερπουλ, αναμένεται μέχρι την Κυριακή στο Ζέεφελντ για να δοκιμαστεί από τον τεχνικό του Ολυμπιακού και στην περίπτωση που ικανοποιήσει, τότε το πιθανότερο είναι να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με τους πρωταθλητές Ελλάδας.
Ο Αλόνσο αγωνίστηκε για πολλά χρόνια στη Σοσιεδάδ, με την οποία είχε τις περισσότερες συμμετοχές την αγωνιστική περίοδο 2005-06 (37), ενώ την περασμένη σεζόν ήταν στη Μπόλτον με τη μορφή δανεισμού από τη Σοσιεδάδ, χωρίς πάντως οι "τρότερς" να ενεργοποιήσουν την οψιόν αγοράς που είχαν για τον παίκτη.

"Την Κυριακή 6/7 θα έρθει στο Σέεφελντ ο Ισπανός μέσος Μίκελ Αλόνσο (28 ετών). Ο ποδοσφαιριστής, που πέρυσι αγωνίστηκε ως δανεικός από την Ρ. Σοσιεδάδ στην Μπόλτον, θα προπονείται με την ομάδα κατά το διάστημα της παραμονής της στην Αυστρία και στις προπονήσεις που θα γίνουν στην Αθήνα", αναφέρεται χαρακτηριστικά σε ανακοίνωση που εξέδωσε μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του το μεσημέρι της Παρασκευής η διοίκηση του Ολυμπιακού.

Εν τω μεταξύ, ανησυχία επικρατεί στο ιατρικό τιμ του Ολυμπιακού για την κατάσταση της υγείας του Φερνάντο Μπελούτσι, με τον Αργεντινό μέσο των "ερυθρολεύκων" να εξακολουθεί να ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις στους κοιλιακούς.

Με τα μέχρι τώρα δεδομένα, ο τέως άσος της Ρίβερ Πλέιτ θα αποφύγει το νυστέρι, με την κατάσταση πάντως να ξεκαθαρίζει οριστικά τις ερχόμενες ημέρες.

Για την απουσία του Μπελούτσι από την σημερινή προπόνηση έκανε λόγο η διοίκηση των "ερυθρολεύκων", μέσω ανακοίνωσης: "Στην προπόνηση δεν έλαβε μέρος ο Μπελούτσι, που έχει παρουσιάσει συμπτώματα συνδρόμου κοιλιακών προσαγωγών. Ο ποδοσφαιριστής θα ακολουθήσει συντηρητική αγωγή για το αμέσως επόμενο διάστημα".



* Την Χαλ, ομάδα τρίτης κατηγορίας στην Αυστρία, αντιμετωπίζει ο Ολυμπιακός στο πρώτο φιλικό τού παιχνίδι στο πλαίσιο του βασικού σταδίου προετοιμασίας. Το παιχνίδι ξεκινά σήμερα στις 17:00 ώρα Αυστρίας (18:00 ώρα Ελλάδας) και θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από τη ΝΕΤ.











TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ