ΑΕΚ

Διπλό χτύπημα στη Χιλή η ΑΕΚ!

Διπλό χτύπημα στη Χιλή η ΑΕΚ!
Αλί Μανουσεχρί

Δημοσίευμα στην Χιλη αναφέρει ενδιαφέρον της ΑΕΚ για δύο παίκτες της Κοκίμπο. Χάνει το ντέρμπι ο Μανού

Σύμφωνα με αποκαλυπτικό δημοσίευμα από τη Χιλή η Ένωση ενδιαφέρεται για δύο ποδοσφαιριστές της Κοκίμπο. Τον διεθνή με την ελπίδων αμυντικό μέσο Κάρλος Καρμόνα και τον κεντρικό αμυντικό Αλί Μανουσεχρί.
Οι δύο ποδοσφαιριστές φέρεται να εκπροσωπούνται από τον παλιό μέσο του Ολυμπιακού Φαμπιάν Εστάι, ο οποίος συνεργάζεται με τον επίσημο ατζέντη ΦΙΦΑ, Μαουρίτσιο Βαλενζουέλα, οι οποίοι σύμφωνα με το δημοσίευμα διαπραγματεύονται την μετεγγραφή των δύο παικτών με μεξικάνικες ομάδες.

Η ΑΕΚ σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες έχει ζητήσει αγώνες των δύο ποδοσφαιριστών προκειμένου ο Σέρα Φερέρ να αποκρυσταλλώσει άποψη για την αξία τους, καθώς οι πληροφορίες που έχουν συλλεχθεί κάνουν λόγο για νεαρούς παίκτες με μεγάλες δυνατότητες.

Ο 21χρονος Μανουσεχρί, του οποίου ο πατέρας είναι Ιρανός και η μητέρα Χιλιανή είχε δοκιμάσει την τύχη του και στην Λεβάντε δίχως να πείσει για την αξία του. Ο "Ιρανός" όπως αποκαλείται επιθυμεί να φύγει από την ομάδα από την στιγμή που υποβιβάστηκε στη δεύτερη κατηγορία.

Τα αυτό επιθυμεί και ο αρχηγός της εθνικής ομάδας της Χιλής κάτω των 20 ετών. Ο Καρμόνα, ο οποίος είναι καθαρόαιμο αμυντικό χαφ έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον ομάδων όπως η Ουνιβερσιδάδ Κατολικα, αλλά και αρκετών μεξικάνικων. Τις προσεχείς ημέρες αναμένεται να ξεκαθαρίσει το σκηνικό αυτής της υπόθεσης.

Εκτός μάχης ο Μανού



Κι ενώ όλα κυλούσαν ομαλά στην προετοιμασία της ΑΕΚ ενόψει του εκτός έδρας ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, την Πέμπτη ήρθε το πρόβλημα. Ο Μανού θα απουσιάσει από την αναμέτρηση στο Καραϊσκάκη, καθώς θα μείνει εκτός δράσης για δέκα μέρες, λόγω θλάσης πρώτου βαθμού τράβηγμα της έσω κεφαλής στη δεξιά γάμπα.

Ετσι, ο Λορένσο Σέρα Φερέρ καταστρώνει τα πλάνα του για το κυριακάτικο ντέρμπι, χωρίς να υπολογίζει στον Πορτογάλο μεσοπειθετικό.

Η ανακοίνωση για τον Μανου

''Ο ποδοσφαιριστής της ομάδας, Manu, υπεβλήθη το βράδυ σε υπερηχογράφημα από τον γιατρό της ομάδας κ. Γιάννη Λεβάκο, καθώς αισθάνθηκε ενοχλήσεις στη γάμπα στην διάρκεια της πρωινής προπόνησης.

Ο υπέρηχος έδειξε θλάση πρώτου (Α’) βαθμού (τράβηγμα) της έσω κεφαλής στη δεξιά γάμπα κοντά στην περιοχή της απονεύρωσης. Ο ποδοσφαιριστής της ομάδας υποβάλλεται σε αντιφλεγμονώδη και αντιοιδηματική αγωγή και από αύριο θα ξεκινήσει ειδικό πρόγραμμα αποθεραπείας. Η αποχή του από την αγωνιστική δράση εκτιμάται σε 10 ημέρες''.


Tα εισιτήρια του αγώνα ΑΕΚ-Βιγιαρεάλ

Σε κυκλοφορία τέθηκαν τα εισιτήρια τoυ αγώνα ΑΕΚ - Βιγιαρεάλ για την πέμπτη αγωνιστική των ομίλων του Κυπέλλου UEFA (Πέμπτη 20/12, 21:45 μ.μ.). Οι φίλαθλοι θα μπορούν να τα προμηθευτούν σε ώρες καταστημάτων από τα εξής σημεία:

• aekshop 1: Γράμμου 69-71, Μαρούσι τηλ. 210-8064210
• aekshop 2: (Empire cafe): Σμύρνης 3, Νέα Φιλαδέλφεια τηλ. 210-2525759
• aekshop 3: Αιόλου 7, Πλάκα τηλ. 210-3236750
• aekshop 4: Λεωφόρος Θηβών 376, Αιγάλεω τηλ. 210-5317482

Παράλληλα εισιτήρια θα πωλούνται και από τα εκδοτήρια του ΟΑΚΑ (σταθμ. ΗΣΑΠ «Ειρήνη» και Λ. Κύμης 11:00-18:00).

Επίσης, οι φίλαθλοι μπορούν να αγοράσουν τα εισιτήριά τους μέσω διαδικτύου στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.aekfctickets.gr και μέσω του αυτόματου τηλεφωνικού κέντρου 210-8108021.

Όσοι αγοράσουν τα εισιτήρια τους μέσω διαδικτύου ή τηλεφωνικού κέντρου θα μπορούν να τα παραλάβουν στον σταθμό ΗΣΑΠ Ειρήνη από ειδικό εκδοτήριο, το οποίο θα λειτουργήσει μόνο τη ημέρα του αγώνα από τις 18:45 μ.μ. μέχρι και 10’ μετά την έναρξη της αναμέτρησης.

Για την παραλαβή των εισιτηρίων, απαραίτητη είναι η επίδειξη της αστυνομικής ταυτότητας με τον αριθμό δελτίου που έχει δηλωθεί κατά την τηλεφωνική ή ηλεκτρονική αγορά.

Οι τιμές των εισιτηρίων ανά θύρα είναι:

Θύρες: 1, 2, 15, 16, 34, 35 : 20 €
Θύρες: 3, 4, 5, 13, 14, 31, 33, : 30 €
Θύρες: 7, 8, 9, 10, 11 : 40 €
Θύρα: 29: 60 €
Θύρες: P1, P2 : 100 €

Παιδικά εισιτήρια θα εκδοθούν σε όλες τις θύρες η τιμή των οποίων κυμαίνεται από 5 έως 30 €. Τα παιδικά εισιτήρια καθώς και τα εισιτήρια ΑΜΕΑ στην θύρα 13 τα οποία κοστίζουν 10 € θα προπωλούνται στα εκδοτήρια του σταθμού ΗΣΑΠ "Ειρήνη", ενώ την ημέρα του αγώνα θα πωλούνται στο εκδοτήριο έναντι της θύρας 12.








































TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ