ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Διοίκηση, προπονητής κρίνουν μεταγραφές

Διοίκηση, προπονητής κρίνουν μεταγραφές
Πεσέιρο, πάγκος ΠΑΟ

Η νέα διοίκηση και ο νέος προπονητής κρίνουν τις μεταγραφές του Παναθηναϊκού την νέα χρονιά

Το τελικό σφύριγμα στον τελικό Κυπέλλου Ελλάδος απο τον κ. Κασναφέρη σηματοδοτεί και την έναρξη των αποφάσεων στον Παναθηναϊκό. Διοικητικές εξελίξεις...

Τα χρονικά περιθώρια στενεύουν και ο Γιάννης Βαρδινογιάννης αναμένεται να γνωστοποιήσει τις προθέσεις του για το νέο διοικητικό "μοντέλο" και την σύσταση των ανθρώπων που θα στελεχώνουν το νέο διοικητικό σχήμα του Παναθηναϊκού.

Τα όσα είχε αναφέρει στο τελευταίο ραντεβού με τους εκπροσώπους των ΜΜΕ αναμένεται να γίνουν πράξεις μετά και από μια ακόμα συνάντηση που θα έχει σύντομα (ίσως και μέσα στο Σαββατοκύριακο) ο Τζίγγερ με τους κ.κ. Βγενόπουλο και Πατέρα προκειμένου να παρθούν οριστικές αποφάσεις για θέματα που "καίνε".

Οι τρεις ισχυροί οικονομικοί παράγοντες αναμένεται να αποφασίσουν την σειρά προτεραιότητας που θα λάβουν τα πράγματα στο "τριφύλλι" και θα είναι πολλά με τον χρόνο να "κυλάει" αντίστροφα ενόψει της νέας χρονιάς που θ' αρχίσει νωρίς για τους "πράσινους" που συμμετέχουν στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ.

Κεφάλαιο Ντούσαν...


Περίοπτη θέση στα θέματα που πρέπει να "λυθούν" άμεσα είναι του προπονητή ώστε να αρχίσει η ενίσχυση της ομάδας με τις δικές του εισιγήσεις. Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς αποτελεί τον διακαή πόθο όλων των παραγόντων που θα βρίσκονται στα κέντρα αποφάσεων και για τον λόγο αυτό περιμένουν να ολοκληρωθεί ο τελικό Κυπελλου Ελλάδος το Σάββατο ώστε να προσεγγίσουν τον Σερβοέλληνα και να διαπιστώσουν κατά πόσο θα ήθελε να έρθει την παρούσα στιγμή στο "τριφύλλι".

Ανανεώσεις και ενίσχυση

Επόμενο στάδιο η ολοκλήρωση των ανανεώσεων στο "τριφύλλι" με τους Γκούμα, Ιβανσιτς και Νίλσον να είναι οι παίκτες που θα μας απασχολήσουν σύντομα. Ο Ελληνας αμυντικός, ο αρχηγός της Εθνικής Αυστρίας και ο διεθνής Σουηδός μπακ εκτός απροόπτου θα συνεχίσουν να φορούν τα "πράσινα" και την νέα περίοδο αφού θεωρούνται παίκτες που θα "χτίσει" επάνω τους (μαζί με άλλους βασικούς) την νέα του ομάδα ο τεχνικός που θα αντικαταστήσει τον Ζοσέ Πεσέιρο.

Εν συνεχεία οι σκάουτερ του "τριφυλλιού" σε συνεργασία με τον νέο τεχνικό θα λάβουν τις αποφάσεις για τα νέα πρόσωπα που θα περάσουν το κατώφλι της Παιανίας. Με το μπάτζετ όπως διαφάνηκε από τα λεγόμενα του κ. Βαρδινογιάννη να εκτινάσεται στα ύψη, μαζί με την βοήθεια των μεγάλων επενδυτών, το "τριφύλλι" θα έχει φέτος την δυνατότητα να "μπει" ακόμα πιο δυνατά στην αγορά παικτών που θα βοηθήσουν τον σύλλογο να ξαναεπιστρέψει στην κορυφή στην Ελλάδα και παράλληλα να πετύχει μια σπουδαία πορεία στο Τσάμπιονς Λιγκ.














TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ