ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Δίνει 15 εκ.λίρες για Σάντα Κρους!

Δίνει 15 εκ.λίρες για Σάντα Κρους!
Σάντα Κρους-Μπλάκμπερν

Πρόταση ύψους 15 εκ.λιρών στη Μπλάκμπερν για τον Ρόκε Σάντα Κρους ετοιμάζεται να καταθέσει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αποκάλυψε η "Sun"

Το σχετικό ρεπορτάζ αναφέρει πως ο Φέργκιουσον αναζητά έναν παίκτη περιοχής που να κάνει ακόμα πιο δυνατή τη γραμμή κρούσης των "κόκκινων διαβόλων" (δεσπόζουν ήδη με την παρουσία τους οι Ρούνεϊ, Τέβες, Κ.Ρονάλντο), και με δεδομένο πως ο Λουίς Σαχά οδεύει προς την πόρτα της εξόδου, ο 26χρονος Παραγουανός άσος πληροί όλες τις προδιαγραφές για να πάρει τη θέση του.
Η Μπλάκμπερν από την πλευρά της θεωρείται βέβαιο πως θέλει να κρατήσει τον παίκτη στο "Ίγουντ Παρκ", όμως στην περίπτωση που ο Μαρκ Χιουζ αποχωρήσει με προορισμό τη Μάντσεστερ Σίτι, δύσκολα θα πειστεί και ο παίκτης να αρνηθεί ενδεχόμενη δελεαστική πρόταση της Γιουνάιτεντ.

Να σημειωθεί πως ο Ρόκε Σάντα Κρους πέρασε οκτώ χρόνια από την καριέρα του στη Μπάγερν Μονάχου, χωρίς να καταφέρει να κάνει αισθητή την παρουσία του, σκοράροντας μόλις 31 φορές σε 155 εμφανίσεις του με τη φανέλα των Βαυαρών.

Η Πρέμιερ Λιγκ πάντως φαίνεται πως του... ταιριάζει περισσότερο, καθώς στην πρώτη του σεζόν ως παίκτης των "ρόβερς" σημείωσε 23 γκολ σε 42 παρουσίες.

Αυτή τη στιγμή δεσμεύεται με τετραετές συμβόλαιο συνεργασίας με τη Μπλάκμπερν, που του αποφέρει περίπου 40.000 λίρες την εβδομάδα, όμως σύμφωνα με τις πληροφορίες από το "Νησί" η Γιουνάιτεντ ενδέχεται να καταθέσει μία πρόταση που να του προσφέρει τα διπλάσια χρήματα.







TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ